Salı, Ağustos 11, 2015

[YENİ] Wet n Wild Venice Beach Koleksiyonu Far Paleti - High Flying Colors



Gratis, Wet n Wild'ın Venice Beach Koleksiyonu'nu ülkemize getirerek büyük bir sürpriz yaptı.

Koleksiyonda bulunan dudak parlatıcıları gelmese de koleksiyonda bulunan üç far paleti de geldi. 


Koleksiyondaki tüm paletler, yazlık renklerden oluşuyor. Diğer iki paletteki renkler biraz daha cesaret isteyecek renkler olsa da High Flying Colors isimli palet daha kullanışlı renklerden oluşuyor.


Paletin arkasında ufak bir tanıtım ve içerik bilgisi yer alıyor.


Palette mavi ve mor tonları baskın.


Palette bulunan fuşya, saks mavisi ve sonda bulunan mor renkler tam bir mat bitirişe sahip. Diğer renkler ise sedefli.


Paletin içinde ayna bulunmuyor. Tasarımı alıştığımız Wet n Wild 8'li paletler ile aynı. Tek farkı ambalajının renginin beyaz olması. 


Daha iyi incelemek adına farları dörder dörder göstermek istiyorum.


İlk gruptaki farlardan gri, oldukça sedefli ; pembe ve mavi ise hafif sedefli yapıdalar. Pembe far ise mat bitirişli. Mat far dışında hepsinin yumuşaklığı ideal. Mat farın yapısı ise daha sert olmakla beraber klasik pudramsı mat farlardan daha iyi durumda.

 

Swatchlarda farları 2 kat uyguladım. Açık pembenin pigmentasyonu biraz daha düşük ancak diğerleri renklerini ilk katta da veriyorlar. Özellikle mat farın bu durumda olması oldukça sevindirici.


Paletin asıl beğendiğim kısmı olan 2.grupta üst tarafta gördüğünüz farlar sedefli, alt sıradaki farlar ise mat bitirişli.


Özellikle ilk sırada gördüğünüz mavi far, renk verme konusunda çok başarılı. Tek kelimeyle ba-yıl-dım! Paletle makyaj denemesi yaptığımda elim daima bu fara gidiyor. Mavi farlardan hoşlananlar bence sırf bu far için bile bu paleti alabilirler.

Bu gruptaki farları da swatchlarken 2 kat uyguladım. Sedefli mor far renk verme konusunda paletin en zayıf halkalarından biri. Mat farlar yine renklerini tek katta verdikleri için oldukça memnun kaldım.


Tozutma problemine henüz rastlamadım. Olduğunda da minimum seviyede olacağını düşünüyorum. Comfort Zone paletini tozutmadan dolayı hiç kullanamamış biri olarak, bu paletin bu durumda olması beni memnun etti. 


Fotoğrafta gördüğünüz uygulamada farların canlılığını tam olarak yansıtamasam da bazsız uygulama yaptım ve hiç zorlanmadım. Farları sürdüğüm gibi renklerini verdiler.


Bazsız kullanımda bile kalıcılık konusunda memnun kaldım. Birikme sorunu yaşamadım ve birikmeye meyilli farlar olduğu izlenimine kapılmadım.

Yoğunluğumdan dolayı gördüğünüz makyajı da alelacele yaptım, yenilerini yapmaya da vakit bulamadım. Ancak rahatlıkla bu paletin çok güzel makyajlar yapılabilecek bir palet olduğunu söyleyebilirim. Makyajınızda böyle canlı renkler kullanmayı seviyorsanız bence kaçırmayın. Canlı renklere ve başarılı performansa sahip palet bulmak pek kolay değil.

Ürünün fiyatı 19.50 TL. Ürünü yalnızca Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. 

Göz makyajınızda canlı renkler kullanmayı seviyor musunuz? Wet n Wild'ın bu koleksiyonundaki paletleri nasıl buldunuz?

Sevgiler ^^


 makyajmaceralari@hotmail.com

10 yorum:

  1. bu farları merak edip 3lüsünü almıştım güle güle kullan çok iddalı renkler :)

    YanıtlaSil
  2. bu paletlerin hiç biri bana göre değil bu kadar renkli makyajı kendimde sevmiyorum zaten :-(

    YanıtlaSil
  3. renkler tam yazlık bayıldım sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir palet ama benim gibi cesaret isteyen renklere mesafeli bünyelerin ancak bir çılgınlık anında alabileceği türden :D Kesinlikle bu tarz renkli makyajlar çok ama çok yakışıyor sana :)) Renklerin canlılığı harikaymış özellikle alt gruptaki mat olanlara bayıldım güzel günlerde kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yap bir çılgınlık! :D Çoook teşekkür ederim tatlım :) ^^

      Sil
  5. Renkler capcanlı,klasik renklerden sıkılıp farklı,canlı bir makyaj yapmak istediğimizde denenebilir.Çok yakışmış sizede:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Wet n Wild'ın bu koleksiyonu farklı makyajlar için ideal. Çok teşekkür ederim :)

      Sil