Pazartesi, Ağustos 31, 2015

[YENİ] The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj - Charming


Gratis geçtiğimiz hafta sonunda The Balm'ın yeni ürünlerini ülkemize getirdi. Bu ürünler arasında belki de en ilgi çekici olanı mat likit rujlar.


The Balm'ın güzel ambalajlarından bahsetmeye gerek duymuyorum bile!


Tüm The Balm ürünleri gibi paraben içermiyor.



Seride 8 renk seçeneği var. Benim açık ara en çok beğendiğim renk Charming rengi oldu. Aylardır bu rengi bekliyordum ve sonunda kavuştum.

Charming, "rich mauve" olarak tanımlanan bir renk. Ambalajında oldukça koyu bir gül kurusu gibi görünse de dudakta bir tık daha açık, hafif kahvelik içeren bir gül kurusu.



Ürünün fırçası hafif eğimli. Bu da sürerken kolaylık sağlıyor. Ruj, mentollü bir sakız/şeker gibi bir kokuya sahip. Sürüldüğünde de mentollü etki hissediliyor. Dudağı dolgunlaştırıyor mu? Belki biraz. Sadece mentolün etkisi mi yoksa rengin de etkisi var mı bilmiyorum; ama benim dudaklarımı biraz daha dolgun gösterdiğini düşünüyorum.


Ürün sürüldükten sonra yaklaşık 1 dakikada matlaşıyor ve sabitleniyor. Mat görüntüye kavuşmasına rağmen ben garanti olması adına 1-2 dakika boyunca dudak hareketlerime dikkat ediyorum. Dudak kalemi sürmüşüm gibi bir görüntü olması için kenarlardan aplikatörü dik tutarak geçiyorum ki bu görüntüyü dudağımdaki fotoğraflarda da fark edebilirsiniz. Bu şekilde daha çok hoşuma gidiyor ve dudaklarımı daha kalın gösteriyor.


Ürün tek katta kapatıcılık sağlıyor. Bunun avantajı ise kat kat bir görüntü oluşmaması ve birikme yapma ihtimalinin azalması. Çizgilere pek fazla dolma yapmıyor. Benzer rujlara göre çok daha iyi durumda.

Charming, "rich mauve" olarak tanımlanan bir renk. Ambalajında oldukça koyu bir gül kurusu gibi görünse de dudakta bir tık daha açık, hafif kahvelik içeren bir gül kurusu.ve elinizle dokunsanız bile bulaşma yapmıyor. Yediğim içtiğim 3.5 saat boyunca dudağımda sorunsuzca kaldı. Sadece dudağımın içine doğru olan kısımlarında renk biraz soldu. Yine de oldukça başarılı bir performansı var.

Dudağı çok kurutan ve topaklanan mat likit rujlardan, 10 saat kalıcı olsalar bile nefret ettiğimi biliyorsunuz. Bu ruju sevmemi sağlayan şey dudağımı fazla kurutmaması oldu. Zaman zaman "Acaba topaklanma yaptı mı?" diye merak edip kontrol etsem de topaklanma, birikme yapmadı.

 

Mat rujların en sevmediğim özelliklerine sahip olmaması ve muhteşem bir renge, duruşa sahip olması sayesindeThe Balm Meet Matt(e) Hughes - Charming en sevdiğim rujlardan biri olmayı başardı bile! İndirim dönemlerinde mutlaka yedeklemeyi düşünüyorum. 

Ürünün fiyatı 35 TL. Bilmeyenler için, The Balm'ın ürünleri yalnızca Gratis mağazalarında satılıyor ve özel günler ile bayramlarda %40-50 gibi oranlarda indirim oluyor.

The Balm'ın mat likit rujlarını denemeyi düşünüyor musunuz? Denemeyi düşündüğünüz renk hangisi?

Sevgiler ^^



 makyajmaceralari@hotmail.com

39 yorum:

  1. denemeyi düşünüyorum ama ancak indirimde alırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde 17-20 TL gibi bir fiyata düşecekler ve bence böyle bir ruj için güzel bir fiyat olacak. Denemek için iyi bir fırsat :)

      Sil
    2. Nerden satin alabilirim acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirimm 🙏

      Sil
    3. Nerden satin alabilirim acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirimm 🙏

      Sil
    4. 35₺ versem değer mi peki çünkü indirimi beklemek istemiyorum:))

      Sil
    5. Gratis mağazalarında bulabilirsiniz :)

      Sil
  2. Çok güzel bir renkmiş, matlığı da bir o kadar güzel. Şehrimde ki Gratise geldimi bilmiyorum bakayım hemen, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, ben teşekkür ederim ^^ Muhtemelen bu haftanın sonuna kadar tüm Gratislerde olur :)

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş, ellerinize sağlık. Rujun rengi tam sonbaharlık şahane bir renk. İndirimi beklemek lazım almak için :) Diğer merak ettiğim rengi ise kesinlikle Adoring ;)
    http://elcinileguzelligedair.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Gerçekten şahane. Adoring, gelir gelmez tükenen diğer renkti. Bu aralar koyu renklerle ilgilenmediğim için henüz düşünmüyorum; ama kışın mutlaka denenecekler listemizde olmalı :)

      Sil
  4. Rengi çok güzelmiş , kesinlikle indirimi yakalamalıyımm :)

    YanıtlaSil
  5. renk çok güzel ama matlığı dudakları nasıl kuruttuğu belli yine de indirimde bakacağım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudaktaki duruşu matlıktan kaynaklanıyor; ama gerçekten diğer likit mat rujlar gibi dudağı vakumlarmışcasına kuruluk hissi oluşturmuyor. Dene, bence seversin ^^

      Sil
  6. Ayyyy renk bir harikaaaa!!!! Bakmamalıydım, bakmamalıydıım... :))) güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürleeer ! ^^ Bakalım ne kadar dayanabileceksinn :)

      Sil
  7. ya dudağında efsane güzel durmuş, o kadar güzel şekilli ki dudağın yazıyı okumayı bitirdikten sonra nasıl böyle gözükebilir diye bir süre dudağıma baktım 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl tatlı bir yorum bu böyle, çok teşekkür ederim ^^ (:

      Sil
  8. harika bir renk ya =) çok güzel the balm çok seviyorum

    YanıtlaSil
  9. istediğm rengini almışsın ,güle güle kullan çok tatlı bir renk indirmde umarım bulurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabahın köründe Gratis'in kapısına dayanmak gerek ^^

      Sil
  10. Şükür kavuşturana diyelim o zaman canım ^^ Balm'ın rujlarındaki o mentollü kokuyu çok seviyorum.Renk de sendeki duruşu da süpper <3 Benim aklımda Committed var ama Loyal da çok güzel bir ton.İndirimde bu fiyatlar üzerinden şişirilmeden inerse harika olur :) Asıl yeni gelen göz kalemlerine bayıldım waterproof olmamasına rağmen acayip dayanıklı aklımda koyu mürdüm başta olmak üzere birkaç rengi kaldıysa da şimdilik bayram indirimini beklemeyi düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum ve sanırım mentolsüz ruju yok The Balm'ın :D Committed gözüme kestirdiğim diğer renk; ancak bende biraz daha açık durdukları için onu almaya cesaret edemedim. İndirime kadar 38-40 TL olmasından korkmuyor değilim :) Göz kalemlerinden ikisini bugün yazacağım muhtemelen. Elde denediğimde gerçekten dayanıklı olmalarına rağmen (3 gün izleri silinmedi) gözüme uyguladığımda birisi benim için ciddi anlamda hayalkırıklığı oldu. Neyse ki bu hayalkırıklığı olan mürdüm değil :D Onlar mutlaka indirimde denenmeli bence. Bir rengi diğerini tutmadığı için 35 TL vermek büyük risk.

      Sil
  11. Çok güzel bir renk. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  12. Ruju ne kadar güzel sürmüşsün ya bayıldım sırf düzgün ruj süremiyorum diye ruj almiyorum ayrıca rengide çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen sürerken düzgün olsun diye kafayı yiyorum ama bazen de bir bakıyorum düzgün oluvermiş :) Rengi gerçekten harika. Bu gidişle stoklayacağım bu ruju :)

      Sil
  13. Merhaba bu rengi gratis mağazasında bulamadım kalmamış internetten sipariş versem bi bilginiz var mi nerden bulabilirim başka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnızca gittigidiyor gibi sitelerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Gratis'lerde bulunan ürünleri satan bazı satıcılar olabiliyor.

      Sil
    2. Merhaba hilal hanım istediğiniz ürünü karşı ödemeli kargo ile temin ederim uygun fiyata elinde çok sayıda var

      Sil
  14. Ben de aldım kulandım dudaklarımı kuruttu pütür pütür oldu altına nemlendirici sürmüştüm oysa benim için hayal kırıklığı oldu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dudağımı en az kurutan likit mat rujlardan biri. Başkalarından da böyle yorumlar duymuştum ama sizin gibi söyleyenler de var. Sanırım dudak yapısına göre de fark ediyor :/

      Sil
  15. Bu renge bayıldım bende alcam ya mat rujlara bayılırım gül kurusu tonu çok hoş bana da çok yakışır zaten bayıldım yarın alcam

    YanıtlaSil
  16. Bende bu ürünü giysi pazarında tesadüf farkederek 5 liraya aldim .sahtesi varmıdır aceba .naneli bi yapısı oldugunu biliyorum ama benim aldığımda öyle bi tat yok.ama birebir orjinal ambalajı bi fikriniz varmıdır? Ben bilemedimde

    YanıtlaSil