Pazartesi, Mayıs 04, 2015

[YENİ] Flormar Bohemian Dream Koleksiyonu Extreme Color Liq Lacquer - 03 No Boundaries!


Flormar mağazalarında geçtiğimiz hafta allık, eyeliner, maskara, far ve "lip lacquer"den oluşan Bohemian Dream Koleksiyonu yerini aldı.
Oldukça şık ambalajlara sahip bu koleksiyonda her ürün ilgimi çekti. İlk tercihlerimden biri de bugün bahsedeceğim ürün oldu.
  
Lip lacquer, aslında likit ruj diyebileceğimiz bir ürün. Ancak yapı olarak biraz daha farklılar. Daha yoğun diyebilirim. En bilindik örneği Rimmel London Apocalips'ler. 


Ürünün kutusu hem koleksiyonun adına uygun desenlere sahip hem de tam yazlık, cıvıl cıvıl.


Ürünün içeriği bu şekilde. Çeşitli yağlar içermesi ne kadar güzelse parfüm ve birçok kimyasal içermesi de o kadar kötü. İçeriğinde parabenin yer almaması da dikkatimi çeken bir başka nokta.


Hem ürünün ambalajı üzerinde hem de sitede Baobab, Hindistan Cevizi ve Mango yağları içerdiği ve böylece dudağı hem beslediği hem de yumuşattığı belirtilmiş.

Diğer vaatleri ise uzun süre kalıcılık, kolay uygulama ve yoğun renk verme. 


Benim bugün sizlere bahsedeceğim rengi koleksiyondaki en açık 2 renkten biri olan 03 No Boundaries!.


Ürün, eğimli bir fırçaya sahip. Böyle ürünlerde en ideal bulduğum fırça şekli bu. Düz fırçalarla uygulamak daha zorken eğimli fırçalar gerçekten uygulama kolaylığı sağlıyor.

Ürün, açık renkli olmasına rağmen benim koyu dudaklarımı bile çok çaba harcamadan kapatabildi. 2. katı sürer ufak tefek düzeltmeler yaptığım olsa da genel olarak tek katta kapatıcılık sağlayabildiğini söylemek yanlış olmaz. Yani gerçekten de kolay uygulama ve yoğun renk vaatlerini yerine getiriyor.


Hafif bir kokuya sahip. Sürüldüğünde de bu koku biraz hissediliyor. 
Dudakta canlı ve nemli bir duruşu var. Sürüldüğü ilk anlarda Rimmel Apocalips ve The Balm Read My Lips'lere benzeyen, dolgun ve nemli bir duruşu oluyor ama çok uzun zaman geçmeden bu görüntü azalıyor. Dudağı kurutmuyor. Bunda şüphesiz ki içeriğindeki yağların etkisi var ama öte yandan zaten dudakta dudağı kurutacak kadar kalamıyor. Yeme-içmeye hiç dayanıklı değil. Bir şey yiyip içince kolayca yok oluyor. Yeme-içme olmasa da 1-2 saatten fazla dayanamıyor.

Dudakta yapış yapış bir his bırakmasa da dikkatli olmak gerekiyor. Dudakları birbirine ruj yedirir gibi temas ettirince yer yer dökülebiliyor. Hem bu nedenden dolayı hem de kalıcılığı arttırmak adına altına dudak kalemi uygulayarak sürmenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
 

Son olarak bir uyarıda bulunmak istiyorum: lütfen dudağınız benimki gibi koyuysa, her ruj sizde olduğundan açık duruyorsa bir delilik yapıp bu rengi almayın. Dudağımdaki duruşunu bile koyamıyorum çünkü dudağım görünmüyor desem yeridir. Ben açık tonları denemeden almama rağmen boş bulunarak yanlış bir renk seçiminde bulundum maalesef. Siz de aynı hataya düşmeyin.

"Mutlaka alınmalı" diyebileceğim bir ürün değil kesinlikle. Ancak alanın pişman olacağını da sanmıyorum. Biraz daha kalıcı olsa çok daha güzel olurdu ama mat olmayan rujlardan bunu pek beklememek gerekiyor. 

Ürünün fiyatı 16,90 TL. Şu anda Flormar'ın sitesine özel %30 indirimi var ve 11,83 TL'ye sahip olabilirsiniz. İncelemek veya almak isterseniz tık tık.

Bu koleksiyonu inceleme fırsatınız oldu mu? Nasıl buldunuz? Hangi ürünleri denemeyi düşünüyorsunuz?



makyajmaceralari@hotmail.com
Instagram : @makyajmaceralari_

6 yorum:

  1. cumartesi gördüm koleksiyonu fiyatları uygun olmasına rağmen renkler beni çok cezbetmedi o nedenle almadı keşke aynı renklerden oje de çıkarsalarmış harika olurmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje gerçekten nefis olurdu. Farlar keşke pastel tonlarda olsaydı, rujlar da mor gibi renkler içerseydi bence de çok daha iyi olurdu. Tam olarak renklerini beğendiğim tek şey eyelinerları oldu.

      Sil
  2. ambalajları gerçekten çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Bizi nasıl etkileyeceğini Flormar çok iyi öğrenmiş :)

      Sil
  3. Flormarın bu likit rujunu denemeyi düşünüyordum. Ama kalıcılığının az olması benim için çok olumsuz bir özellik. Teşekkür ederim bu yazın için. Bana da beklerim. http://makyajcimm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararlı olduysa ne mutlu bana ^^ Okuduğunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil