Cuma, Temmuz 25, 2014

The Balm Shady Lady Tekli Far - Shameless Shana

Selaam kızlaar,

İlk defa henüz 2 gün önce aldığım bir ürünü yorumlayacağım :) Sebebi de indirim bitmeden sizlerle paylaşmak istemem.

The Balm'ın paletlerine dair onlarca blog yazısı bulabilirsiniz.Ancak tekli farlar aynı derecede popüler değil.
Ben de değişiklik olsun ve bunlar hakkında da fikir edinin istedim.


Bence Shady Lady'lerin ambalajları diğer The Balm ürünlerine göre sönük kalıyor ama yine de diğer markalardan daha hoş :)

Çok fazla renk seçeneği var.Benim seçimim Shameless Shana'dan yana oldu. Elde denediğimde daha ışıltılı bir renk gibi görünse de gözde öyle durmadı.Ancak bu nedense daha çok hoşuma gitti :)


Tek dokunuşta yalnızca parmağa değil,ele de renk veriyor.Fotoğraftaki bazsız ve 2 kat uygulanmış hali.


"Sür ,çık" diyebileceğimiz bir renk.Oldukça doğal bir görünüm veriyor.Günlük makyaj için ideal olduğunu düşünüyorum.Benim vazgeçilmezim olacağa benziyor :)

Gözdeki rengini güzelce görebilmeniz adına herhangi bir başka renk,geçiş/gölge uygulamadan direkt sürüp hafifçe kenarları dağıttım sadece.





Klasik The Balm farı kalitesinde. Tozutma problemi çok az var.Kalıcılık konusunda normal uygulamayla sınıfı geçer ancak her zaman dediğim gibi mutlaka far bazı uygulamanızı tavsiye edeceğim :) Böylece farınız geceye kadar bozulmadan kalır.

Bildiğiniz gibi The Balm ürünlerinde 27 Temmuz akşamına kadar Gratis kartlılara %50 indirim var.
Bu indirimle ürünün fiyatı 11,25 TL'ye düşüyor.

Eğer siz de benim gibi artık palet almaktan sıkıldıysanız bence The Balm'ın tekli farlarından beğendiiğiniz bir renge şans verin.11,25 bu kalitedeki bir fara değecek bir fiyat diye düşünüyorum.

Siz bu rengi nasıl buldunuz? Bu indirimde tekli far almayı düşünür müsünüz?

4 yorum:

  1. Bir far delisi olarak beni hipnoz etti rengi. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle beni de ediyor :) Teşekkürler tatlım :)

      Sil
  2. Bende bu farı çok seviyorum. The Balm'ın bir iki rengi hariç tüm tekli farlarına sahibim ve bu favorilerimden biri. Herkese yakışacak harika bir renk size de çok yakışmış. White Pearl gibi bende far delisiyim ve çok sevdiğim farların gramajı ne kadar fazlaysa ben o kadar mutluyum, o yüzden ne diyoruz yaşasın tekli farlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kesinlikle katılıyorum ^^ Paletlere doymaya başladım ama güzel bir renk gördüm mü tekli farlara dayanamaz oldum :) Hemen bitip bizi üzmeleri gibi bir dert de olmuyor ^^

      Sil