Pazartesi, Haziran 30, 2014

Physicians Formula Plump Potion Dolgunlaştırıcı Ruj

Merhabaa,bir süredir tembellik edip yazamamıştım.Bugün bu sessizliği uzun zamandır yazmak istediğim favori rujumla bozmak istedim.

Beautyjoint alışverişlerim sırasında indirimde olduğunu görünce merak edip denemek istemiştim,iyi ki de istemişim.Bayılarak kullanıyorum !:) Stoklamayı düşündüğüm tek ruj.

Bendeki rengi Mauveberry.


Küçük,sevimli bir ambalajı var.
İçeriği ambalajında yazmıyor.İnternetten baktım;ancak çok uzun olduğu için eklemeyip sadece maalesef paraben içerdiğini belirtmekle yetiniyorum.



Ruj zaten hafif pütürlü bir yapıdayken benimki geçtiğimiz günlerde sıcaktan daha fena bir hale geldi.Buzdolabına atarak kopmaktan kurtarabildim.

Oldukça rahat sürülüyor.Zaten koyu bir renge sahip olmadığı için hiç zor dakikalar yaşatmıyor.Acele etmek gerektiğinde sürüp çıkmak için ideal :)

Adı üstünde : "Plump Potion".Yani ürünümüz dolgun dudaklar vaat ediyor.Bundan dolayı da sürünce dudaklarda çok yoğun bir karıncalanma hissi oluyor.Birkaç dakika sonra bu his ortadan kalkıyor.Sonrasında ise sadece ara ara hafif bir yanma hissi duyabiliyorsunuz.Ama rahatsız edici boyutta değil.

Kalıcılık konusunda ise bir şey beklenmemesi gereken bir ruj.Saat başı tazelemenin en iyisi olacağını düşünüyorum.

Peki ben neden bu kadar çoooooooooook sevdim?
Çünkü bence çok hoş görünüyor! :) Hafif pembe bir renk veriyor.Bunu nemli ve dolgun bir duruşla birleştirince çok doğal ve harika dudaklar ortaya çıkıyor bence :)







Ben dolgunluk vaadini ıslak duruş vererek yerine getirdiğini düşünüyorum.Ama tabi ki bu konuda mucizeler beklemek gerek :)
Ayrıca çizgiler bu kadar bile belli olmuyor;ancak fotoğraf makinası ile çektiğim için ufak tefek şeyleri çıplak gözle gördüğümüzden daha net gösteriyor :)

Ülkemizde Physicians Formula Plump Potion Lipgloss var;ancak ruj yok.Beautyjoint'te normal fiyatı 7.49 USD;ancak ben indirimle 4.49 USD'ye almışım.Yani kabaca 10 TL diyebiliriz :)
Şu anda da indirim varmış.Almak isterseniz tık tık.
Almayı düşünüp de site konusunda soru işaretleriniz varsa ve yorumlarımı okumak isterseniz tık tık.

Siz nasıl buldunuz?Deneyen var mı?Almayı düşünüyor musunuz?

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. "Her güzelin bir kusur vardır" şeklinde bakmaya çalışıyorum :)

      Sil
  2. ayyy ne kadar doğal ve tatlı durmuşş:)

    YanıtlaSil
  3. Ben mat ruj pek sevmediğim için bunu görünce gözlerim kocaman açıldı! harika olmuş sana da bayıldım ellerine sağlık kuzum ne güzel yazmışsın :) Artık her şeyin içinde paraben var ne yazık ki eskisi kadar takmıyorum parabene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağ ol tatlım,beğenmene çok sevindimm :) Denersen eminim sana daha çok yakışır <3 Paraben konusunda ben de senin gibiyim.Ne yazık ki kanıksadık artık :)

      Sil
  4. çok güzel durmuş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil