Cuma, Nisan 04, 2014

LUSH Mint Julips Lip Scrub

Merhabalar :)

Dudak ürünleri tanıtma havasındayım bu aralar.Elbette hep ruj tanıtmak olmaz.Hem rujların güzel olması için öncelikle bakımlı dudaklara sahip olmamız gerekiyor.
Bunun için gereken en temel şey de peeling!

Şimdi böyle diyorum elbette;ancak uzun bir süre dudaklarıma hiç peeling yapmadan yaşadım.Yaklaşık 21 senecik :) Sonra bir dergide Lush Bubble Gum'ı görünce vuruldum.Bilirsiniz belki,şu acayip tatlı,pembiş pembiş olan lip scrub .

Mağazaya gittiğimde onun kalmadığını ve ne zaman geleceğinin belirsiz olduğunu söyleyip bana Mint Julips'i önerdiler.Söylediklerine göre en iyi dudak peelingi seçilen bir ürünmüş.Doğru yada yanlış olsun,insanda merak uyandıran bir iddia olunca mağazadakiler amaçlarına ulaştılar elbette.





Ürün oldukça hoş,doğal ve zararsız bir içeriğe sahip.Peeling etkisini sağlayan şeker tanecikleriyle yağların hoş kokulu bir karışımı diyebiliriz.

Görünüşü de bunu belli ediyor zaten :)


Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum sanırım.Haftada 2-3 kere uyguluyorum.(1-2 haftalık bir aralıkta dudaklarımdaki problemden dolayı daha sık uyguladığım da oldu)
Parmağımın ucuyla bir miktar ürünü alıp elimle hafifçe daire çizerek sürmeyi tercih ediyorum.
Dudağınıza değer değmez inanılmaz güzel bir koku ve tat geliyor :) Kimisi yıkamayı tercih ediyormuş sanırım;ancak yenilebilir bir ürün de olduğundan ben sürdükten sonra hiç müdahale etmiyorum.Bir süre sonra yok oluyor zaten.(Eriyor mu şeker yoksa ben mi yalıyorum bilmiyorum :D )

Ürünün vaatlerine bakacak olursak:

Nazikçe pul pul olan derinizi temizlerken, nem verip, besleyen, nane ile sizi canlandıran dudak peelingimiz. İçeriğindeki jojoba havanın olumsuz şartlarından cildi korur, doğal PH dengesini sağlar, yumuşatır, kadife çiçeği çatlamış ciltler için etkilidir, tedavi eder, iyileştirir.
 P
Peki ürün bunları gerçekten yapıyor mu?Peeling konusunda gerçekten  ideal etkiyi yapıyor.Dudak pürüzsüzleşmiş,pul pul olan deriden kurtulmuş oluyor ve dudak biraz yumuşuyor.Ancak nemlendirme noktasında çok bir şey beklememek gerek.Bu ihtiyacı ben ürünü uyguladıktan sonra,tüm şekerler de yok olunca lip balm uygulayarak gideriyorum.

Beklentim sadece güzel bir peeling olduğu,nemlendirme olduğu için beklentimi karşılayan bir ürün oldu.

Bir daha alır mıyım?Denemek istediğim bir başka markanın peelingi daha var.Ardından kendi peelingimi hazırlamayı deneyeceğim.Onun da ardından,yazının başında bahsettiğim Bubble Gum'ı almayı düşünüyorum.Ancak tüm bu denemelerden bağımsız olarak,ihtiyaç duyduğumda gönül rahatlığıyla alabileceğim bir ürün.

Ürün boyu 25 gr.Fiyatı ise 27 TL.Tahminimce 5-6 ay gidebilecek bir ürün.
Ürüne internet sitesinden ve Lush mağazalarından ulaşabilirsiniz: tık tık .

Sizler bu ürünü yada Lush markasının diğer lip scrubı olan Bubble Gum'ı denediniz mi?Yorumlarınız neler?
 

2 yorum:

  1. Lush ürünlerini bende çok merak ediyorum.Henüz tanışamadık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de henüz pek fazla ürününü deneyemedim.Ama denedikçe çok seveceğimiz bir marka olacağını düşünüyorum :)

      Sil