Pazar, Ocak 31, 2016

Wet n Wild MegaLast Rujların Yeni Renkleri Gratis'te: Seçimlerim & Swatchlar !

          Herkese merhaba! Bugün kısa ama güzel haberler içeren bir yazı yazmak istiyorum (:
 
          Wet n Wild markası bir süredir ülkemizde satışta. En popüler ürünlerinden biri de MegaLast rujları. Ülkemizde yaklaşık 10 rengi bulunan bu rujların birçok güzel rengi ise ülkemize gelmemişti. Ben daha önce yurtdışından yaptığım bir online alışverişte Sand Storm rengini almış, çok beğenince aynı siteden diğer renklerini de almaya karar vermiştim. Neyse ki ben bu kararı uygulamadan önce bu renkler ülkemizdeki Gratis mağazalarına geldi!
 
          Yeni gelen ürünler sadece bunlarla sınırlı değil. Ten rengi göz kalemi, Balm Stain'in yeni renkleri, yeni ojeler, yeni bir ruj serisi de Gratis'lere gelmiş. Ben de bunu duyunca henüz raflara dizilmeden Gratis'e koşup seçtiklerimi sepete attım.
         
           Balm Stain'in Truffle in Paradise ve Made You Pink renklerini, ojelerden ise Casting Call rengini o an seçerek aldım.
         
          MegaLast rujları ise önceden çok araştırmış olduğum için aklımda olan renkler belliydi. İstediklerimden sadece Raivin' Raisin''i bulamadım. In the Flesh, Mocha-licious, Spiked with Rum, Wine Room ve Vamp It Up'ı bulabildim.
 
 
Aldığım MegaLast rujlara bende zaten bulunan Sand Storm'u ülkemize yeni gelenlerden olduğu için ekleyerek gün ışığındaki renklerini fotoğrafladım.
 
 
(Soldan sağa In the Flesh, Sand Storm, Mocha-licious, Spiked with Rum, Vamp It Up)
 
        Yeni gelen renklerden Sand Storm'u birkaç aydır severek kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Çok çok güzel bir renk ve performans konusunda ülkemizde bulunan diğer renklerden (Cinnamon Spice, Rose Bud vs.) daha başarılı buluyorum.
        
       Bugün aldığım diğer 5 rengi ben çok beğendim. Ancak yeni gelen renkler bunlarla sınırlı değil. Özellikle pembe, turuncu tonlarında başka renkler de bulunuyor. Benim kullanamayacağım renkler olduğunu düşündüklerimi almadım.
       
       Yakın zamanda dudağımdaki duruşlarını da paylaşacağım. Şimdilik size bu güzel haberi vakit kaybetmeksizin vermek istedim. Wet n Wild MegaLast rujları Gratis mağazalarında 10,90 TL'ye bulabilirsiniz.
 
        Sevgiler, mutlu pazarlar!^^
 


 makyajmaceralari@hotmail.com

11 yorum:

  1. Harika bir haber canım, sayende haberim oldu.Ne zamandır gördüğüm keşke gelse dediğim renklerdi, umarım buradaki Gratis'e de gelmiştir,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu rujların renkleri güzel ama ambalajları bir o kadar kötü. Kesinlikle yanınızda taşıyamıyorsunuz. Ambalajları değişirse her rengini alırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef katılıyorum. Ambalajları gerçekten çok ama çok kötü. İlk Wet n Wild rujumda her yer batmıştı. Artık alıştım ve renklerin hatrına alıyorum, ama keşke ambalajı değiştirseler.

      Sil
  3. Oooov, ilk 3 renk bir harikaymış!! Spiked with Rum da öyle; ama ilk üçü görünce affetmeyebilirim... Bugün bizim Gratis'e bir bakayım gelmiş mi diye :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben deneyince en çok Spiked with Rum'u sevdim. Harika bir ruj. Ben de öptüm ki!:)

      Sil
    2. Ya dünkü IG paylaşımından sonra o Spiked with Rum'ı almak şart oldu. Ya sence Charlotte Tilbury Stoned Rose'a benziyor mu azıcık? 14 dakika sonra Gratis'e gidip bakıcam, bulamazsam yıkılcam galiba! Neyse, dün gece fotoğrafının altında arkadaşımla epey muhabbet ettik; görmüşsündür (sorry :D). Cuma İstanbul'a gidiyorum, Sabiha Gökçen'deki Gratis'tehn bakıcam olmadı hahahahaha :))))

      Sil
  4. bu akşam bakacağım gelmişler mi bizim oraya güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  5. Mocha licious çok güzel görünüyor en çok onda kaldı gözüm:)Güzel günlerde kullan canım hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir ruj. Tam bu mevsime göre. Teşekkür ederim tatlım :)

      Sil