Pazar, Ocak 31, 2016

Limecrime.com Alışverişim

Herkese merhaba!

Lime Crime, özellikle likit mat rujlarıyla ünlü olan ve maalesef ki ülkemizde satışta olmayan bir marka. Başta rujları olmak üzere bazı ürünleri Instagram'da bazı satıcılarda bulunabiliyor. Ancak oradaki satıcıların da pek hesaplı sattığı söylenemez. Örnek vermek gerekirse, likit mat rujları önceden 70-75 TL civarında satılırken artık 85-90 TL'ye satılıyor. Bu artışta dolar kuru etkili olsa da satıcılar www.limecrime.com 'dan zaman zaman indirimlerle ürün alabilseler de bunu bizlere yansıtmıyorlar (:

Geçtiğimiz aylarda bir gün Lime Crime'ın ünlü paleti Venus'ün yarı fiyatına indiğine dair bir mail aldım. Bahsettiğim satıcılarda bu paletin fiyatı 180-200 TL olduğu için siteden alma konusunda bana bir cesaret geldi. Gözümü karartıp siparişimi verdim.

Siparişimi verdikten 3 gün sonra ürün kargoya verildi. Toplamda tam 15 gün sonra ise elimdeydi. Palet özenle sarılmıştı ve herhangi bir zarar görmemişti.
 
 

Kargo ücreti sabit : 10.95 USD. Az bir miktar değil, fakat ülkemize getirenlerin sattıkları fiyat ile karşılaştırınca bu kargo fiyatını ödeyip ürünler indirime girdiğinde alışveriş yapmak daha hesaplı oluyor. Hatta indirimsizken alışveriş yapınca bile bu kargo fiyatına rağmen Instagram satıcılarındaki fiyatlardan birazcık da olsa az ödüyorsunuz.
 
Mutlaka merak edenler olacaktır: Paketin üzerine farklı bir şey yazmalarını istemedim. Hatta paket geldiğinde üzerinde "hediye" değil,"alışveriş" seçeneği işaretlenmişti ve açık açık "kozmetik" yazıyordu! Buna rağmen gördüğünüz gibi kargom sorunsuzca elime ulaştı.
 
 
Yazımda yaptığım alışveriş toplam 29.95 USD tuttu. O günün kuru ile 90 TL civarı ödedim. Yazımın başında dediğim gibi, almış olduğum palet Instagram'da 180-200 TL'ye satılıyor. Yani oldukça kârlı çıktım. Bu nedenle artık arada bir ruj alasım gelse de "Sitesinde indirim olmasını bekleyeyim, indirim olunca 2 tane birden alırım" diyorum. Umarım güzel bir indirime denk gelirim ve yeni bir "Limecrime.com Alışverişim" yazısında daha görüşürüz (:
 
Sevgiler!
 
 


 makyajmaceralari@hotmail.com
 

9 yorum:

  1. Cidden çok uygun fiyata gelmiş buradaki fiyatlar düşünülünce! Bana kozmetik alışverişi riskli geliyor; fakat, galiba ulaşmaması durumunda ücretler hep geri ödeniyor. Ya da, gümrük ücretini ödeyip alabiliyoruz (bir kere başıma geldi); ama sanırım yine de burada satılandan uyguna gelebilir :))) Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direkt kartla alma durumunda daha zor olabilir canım; ama Paypal aracılığıyla alındığında ürün ulaşmadığı takdirde direkt geri ödeniyormuş. Bana da her halükarda daha uygun geliyor :) Çok teşekkür ederim ^^

      Sil
  2. ay nefis güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. bayıldım <3 güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir paletmiş, renkler, paket; harika! ben de velvetine serisi likit mat rujlarını çok seviyorum, indirime girerse ben de gözümü karartabilirim sanırım artık! :)
    güle güle kullanın
    Zeynep

    perishcope.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O mat rujların da yeri çok ayrı <3 Teşekkür ederim ^^

      Sil
  5. Gümrükte takılma gibi bir sorun olmadı değil mi ?

    YanıtlaSil