Cuma, Mayıs 08, 2015

Flormar ve Sephora İndirim Alışverişlerim


Herkese merhaba! Sizi boğduğum alışveriş yazılarının sonuncusuyla karşı karşıyasınız çünkü artık kozmetik diyetine giriyorum. Temmuz'a kadar kozmetik alışverişi yapmamaya çalışacağım. Bakalım başarabilecek miyim?

Bu diyete girmeden önce yaptığım son alışverişlerden 3'ünü bugün paylaşmak istedim çünkü çok memnun kaldığım alışverişler oldular. 

Flormar mağazalarında Anneler Günü dolayısıyla "3 al 2 öde" kampanyası var. Markanın sitesinde ise kalemler hariç tüm ürünlerde %30 indirim var. Yanılmıyorsam 10 Mayıs'a kadar bu kampanyalar devam ediyor. Ben mağazadaki kampanyasından yararlanmayı tercih ettim çünkü istediğim tüm ürünler sitede bulunmuyordu.

 
 

Mağazaya giderken asıl aklımda olanlar Bohemian Dream Koleksiyonu ürünleriydi. Koleksiyodaki tek maskarayı ve yeşil renkli eyelinerı aldım. Maskaranın fiyatı 29,90 TL. Eyelinerın ise 16.90 TL.

Kampanya için 3.ürün bulamamışken ürünleri denemeye başlayınca bir buldum pir buldum ve böylecek kampanya benim için "6 al 4 öde" halini aldı.
Twist Up kalem rujların Cranberry rengi çok hoşuma gitti. Fiyatı 21,90 TL.


Diğer üçlü ise far grubundan oldu. Hiç Flormar farı olmayan biri olarak bu kadar etkileyici ürünler beklemiyordum açıkçası. Mağazada bir de ıslak deneyince renklere bayıldım ve dayanamayarak aldım. Tercihlerim 4'lü far paletlerinden 410 - Byzantine Touch (solda) ve 410 - Copper Dreams oldu. Fiyatları 19.90 TL. 5'li paletlerden ise 006 - Pink Dessert'ü tercih ettim. Fiyatı 21,90 TL.

Kasada benim talep etmememe rağmen gördüğünüz sample'ları hediye ettiler. Toplamda 36.8 TL indirim uygulandı.
Flormar'ın bu kampanyalarını tüm ürünleri kapsadığı için sevdim. Bence ihtiyaçlarınız varsa mutlaka bakın. Burada belirttiğim fiyatlar mağazadan aldığınız durumda, indirimsiz fiyatları. Şu an hepsi sitede %30 daha düşük fiyata satılıyor.


Bahsetmek istediğim diğer 2 alışveriş ise Sephora alışverişlerim. Bildiğiniz gibi Nisan ayı sonunda Sephora'ya Urban Decay markası geldi. Aylardır Sephora'ya uğramayan ben, hem bu markanın cazibesiyle hem de artık biraz düzeldiği izlenimi edinmiş olduğum için artık uğramaya karar verdim.

Sephora'nın tüm şubelerinde Naked paletler var. Ayrıca bazı mağazalara tüm koleksiyonlar geldi. Ben, tüm koleksiyonların olduğu mağazalar arasında tercihimi yaptım ve ürünleri bir güzel kurcaladım .

Dokunur dokunmaz vurulduğum Electric Palet ilk seçimim oldu. Fiyatı 155 TL. İlk gezdiğim mağazada deneyemediğim çift taraflı göz kalemini deneyince çok hoşuma gitti. Onu da sepete ekledim. Fiyatı 59 TL. "3 üründe %20 indirim" kampanyasından yararlanmak adına 3.ürünü ararken çok zorlandım. Far bazı gibi ürünlerini denemek istesem de renkli kozmetik günümde olduğum için denerken pek hoşuma gitmeyen Naked Basics Paleti tercih ettim. Umarım kullandıkça hoşuma gider. Fiyatı 95 TL. Bu 3 ürüne 61 TL indirim uygulandı. Eğer Sephora'ya sık sık gidiyorsanız mutlaka kartını edinin. Böyle kampanyalarda pahalı ürünleri nispeten daha hesaplı alma şansınız oluyor.


Sephora'ya 2.ziyaretim Craig&Karl Koleksiyonu içindi. Tek bir far almışken kasada kartıma yeni bir "3 ürüne %20 indirim" kampanyası yüklendiğini öğrenince 3 ürüne tamamlamak istedim. Koleksiyondan 2 far ve 1 ruj aldım. Farların fiyatı 34 TL. Ruj 36 TL. Ayrıca bu koleksiyondan 3 adet far veya Sephora'nın kendi allığından alana fotoğrafta gördüğünüz boş palet hediye ediliyormuş. Oldukça şirin bir palet. Kampanyayı değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bu alışverişte de toplam 20 TL indirim uygulandı. Koleksiyondan 2 ürün alınabilecek fiyata 3 ürün ve bu şirin palete kavuşmak oldukça güzel oldu.


Bir alışverişimde ben denemek için sample rica ettim, birinde ise kendileri verdiler. İki alışverişte toplamda aşağıda gördüğünüz kadar sample hediye edildi. Hem sample verme konusunda cömertleşmeleri hem de alışverişten sonra anket yollayarak memnuniyetimizi ölçmeye çalışmaları güzel bir gelişme. Umarım daha da iyiye giderler.

Beni birkaç ay durmak zorunda bırakan alışverişlerim böyleydi :) Siz son dönemde hangi kampanyalardan yararlanarak alışverişler yaptınız?

Sevgiler ^^

10 yorum:

  1. oh güle güle kullan naked basics'i kullandıkça seveceğine eminim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^^ Umarım severim. Bakışırken ısınmaya başladım bile :)

      Sil
  2. Çok güzel bir alışveriş ve çok güzel bir yayın olmuş, indirim haberleri her zaman hoşuma gider:))). Flormar ürrün numunelerini acaba şubelere özel uygulama olarak mı veriyorlar, bazen öyle olabiliyor. Seçtiğiniz renkler benim de çok favorim olan renkler özellikle de toprak tonlar kahveler:) Sephora alışverişi başlı başına hoş:)) güzel günlerde kullanılsın hepsi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Şubelere özel olması da mümkün. Ben bu alışverişi yaptığım şubeden uzun süredir alışveriş yapmamıştım ve diğer şubelerde hiç böyle bir şey yaşamadım.
      Toprak tonları hepimizin vazgeçilmezi ^^

      Sil
  3. Gerçekten çok başarılı bir alışveriş olmuş.
    Hem isabetli tercihler yapmışsın, hem de gayet uygun fiyatlara maletmişsin.
    Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. Wow harika alışverişler yapmışsın güle güle kullan yeni cicilerini ^^ Electro paletle bir makyaj bekleriz artık :)) Göz kalemlerinden memnun kaldın mı bu arada 3.ürünü hala netleştiremeyen biri olarak sorayım da :) Sephora coşmuş resmen sample konusunda sevindirici gelişme :D Flormar da altta kalmamış çantalı setler çok şirin görünüyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^^ 2 haftadır sürekli onunla makyaj yapmak istiyorum ama hala dokunmaya kıyamadım :D Göz kalemlerine de kıyamadım hala ama ben mağazada denediğimde renklere ve yumuşaklığa bayılmıştım. Orada bile elimde en zor çıkan ürünlerden olmuştu. Instagram'daki takipçilerim de kalıcılık ve akmama konusunda başarılı olduğunu söylediler :)
      Sephora cidden iyiye gidiyor :D Flormar da gerçekten beni şaşırttı. Umarım daha da geliştirirler sample konusunu :)

      Sil
  5. Ne kadar iç açıcı bir alışveriş. Güzel güllerde kullanın. :)

    YanıtlaSil