Perşembe, Nisan 02, 2015

Watsons Nisan Ayı Katalogunda Gözüme Çarpanlar

Her ne kadar havalar hiç oralı olmasa da Nisan ayına girdik. Watsons'ın Nisan ayı katalogu da bugün yayınlandı. Bazı aylar kataloglar çok sıkıcı gelse de bu ay hoşuma giden ve denemeyi düşündüğüm bazı ürünlerle karşılaştım ( Hatta şu an şeytan dürtüyor Watsons'a gitmem için!) 

Katalogu incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


Geçen ay Watsons Güzellik Ödülleri vardı ve Watsons bir jest yaparak ödül alan ürünlerde %30 indirim yapmış. Düşünceyi güzel bulsam da indirim yapmışken %40-50 gibi bir oran yapsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.


Pastel Nude rujlar yanılmıyorsam 1,5 aydır piyasada ancak Watsons'lara yeni gelmiş. Nude rujları çok sevsek de alıştığımız mağazalarda görmemekten kaynaklı bir popülarite eksikliği vardı. Tahminimce bu ay çoğumuz bu rujlarla tanışacağız.

NYC, hesaplı ve performansıyla yer yer şaşırtabilen ürünleriyle sürekli standını incelediğim bir marka. Sonunda yeni bir ürün görmek güzel oldu. Kalem farları benim mutlaka denenecekler listeme eklendi. 


Rimmel, Watsons'ta en çok ilgimi çeken marka. Bu ay 2 yeni ürün gelmiş. Biri "Oh My Gloss" dudak parlatıcısı. Diğeri ise kapaklarında şirin papatya motifleri olan, tam baharlık ojeler! Özellikle ojeleri almak için sabırsızlanıyorum.


Az önce Kalyon'un besleyici/sertleştiricisinde %30 indirim olduğundan bahsetmiştim. Bunun yanısıra diğer Kalyon tırnak bakım ürünlerinde de %20 indirim yapmışlar. Oran büyük olmasa da yazımda değinmek istedim çünkü Kalyon tırnak bakım ürünleri gerçekten başarılı. Rimmel ve Sephora bakım ürünlerini de denesem de kesinlikle Kalyon'un yerini tutmadılar. Hazır az da olsa indirim varken denemek isterseniz sertleştiricisini ve bakım yağını tavsiye ederim


Gelelim görünce "Real Techniques'in bu seti mi gelmiiiiş??!!!" diye şok olduğum, fiyatını görüp "İmkansıız!" dediğim ve ardından Real Techniques olmadığını görerek sakinleştiğim ürüne: Real Techniques'in  Duo Fiber Collection adındaki beyaz fırçalardan oluşan 3'lü setiyle birebir aynı olan True Spirit set. Hemen yanında gördüğünüz ürün de yine Real Techniques muadili olma amacıyla yapılmış gibi görünüyor.
Seti her ne kadar aslı ile kıyaslayamayacak olsam da kalitesinin nasıl olduğunu görmek istiyorum. Mutlaka deneyip sizlerle paylaşacağım.


Evde mutlu mesut manikür yapmaya sardığım bu dönemde değişik tırnak ürünleri görünce affetmiyorum. Bu ürünü daha önce görmemiştim. Hazır indirimdeyken şans vermeyi düşünüyorum.


Benim gibi kedisi olanlar toka kıtlığı yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Artık toka alınca 10'lu 20'li almaya çalışıyorum ki bana da 1-2 tane kalabilsin. O yüzden bu şirin mi şirin tokalar çok hoşuma gitti. Bulunca stoklama ihtimalim bile var :D 

Bu ayki Watsons katalogunu nasıl buldunuz? Sizin değerlendirmeyi düşündüğünüz fırsatlar, almayı düşündüğünüz ürünler neler?

Sevgiler ^^




Instagram : makyajmaceralari_
makyajmaceralari@hotmail.com

4 yorum:

  1. Yılın en iyi ürünlerinde kesinlikle daha fazla indirim olmalıydı canı gönülden katılıyorum sana :) Kalyon tırnak sertleştirici efsane mutlaka yedeklemeli elimdekiler biterken :)) True Spirit'in fırça setini görünce aynı şeyleri düşünmüşüz umarım performans olarak da benzer RT ile kesinlikle ilk bulduğum yerde yapışacağım ben de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalyon'u düzenli kullanınca çabuk tükeniyor. Yedeğim yoksa başka ürünler deneme hevesine kapılıp pişman oluyorum. O yüzden bence de yedeklemek lazım :)
      Daha önce hiç True Spirit ürünü kullanmadım ama ürünlerinden memnun olanlar varmış. Umarım bu ürün de memnun kalacağımız bir üründür. Ben de yapışacağım :D

      Sil
  2. Merhabalar ben de true spirit set merak ediyorum, deneyimlerseniz yorumlarınızı bekliyorum.. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz alma fırsatım olmasa da ilerleyen günlerde alacağım ve mutlaka yorumlayacağım :) Sevgiler ^^

      Sil