Cumartesi, Nisan 25, 2015

Urban Decay, Sephora'da : Mevcut Ürünler, Fiyatlar, İlk İzlenimlerim, Seçimlerim !


Yaklaşık 1 aydır dünyaca ünlü marka Urban Decay'in Sephora'larda yerini almasını bekliyorduk. 25 Nisan itibariyle bazı mağazalara tüm ürünlerin, tüm mağazalara da Naked paletlerin geleceği duyuruldu.

Ankara'da tüm ürünlerin geleceği şubeler Tunalı Hilmi ve Panora AVM mağazalarıydı. Tunalı Hilmi Şubesi beni yine şaşırtmadı. Sabah aradığımda daha satışa çıkmadığını, kargo beklediklerini söylediler ! Böyle büyük bir mağaza zincirine bu durumu yakıştıramadım açıkçası.
Neyse ki Panora AVM Şubesi, Tunalı Hilmi Şubesi'ne benzemiyormuş. Gerçekten de denildiği gibi bugün ürünler satışa sunulmuş. Standa tüm testerlar dizilmiş. Tek eksikleri ne yazık ki fiyat etiketleriydi ama ilgili ve güleryüzlü çalışanları fiyatları merak edilen ürünler konusunda müşterileri hemen aydınlatıyordu.

Ürünleri bol bol kurcaladım. Bu yazımda hangi ürünleri nasıl bulduğumu ve öğrendiğim kadarıyla fiyatları sizlerle paylaşmaya çalışacağım.  

Hangi ürünler Sephora'ya geldi, fiyatları ne kadar ?

Hatırladığım ürünler bu şekilde. Yazmadığım en fazla birkaç ürün daha var. Birkaç eksik dışında çoğu ürün getirilmiş. Hatalı olan fiyatlar varsa lütfen yorumda belirtin.


Ürünler hakkında ilk izlenimlerim neler?
  • Çoğu kişinin ilk hedefi olan Naked paletler benim ilgimi çekmiyor çünkü muadil paletlerim var. Bu nedenle Naked Basics'lere bakmak aklımda vardı ama hayalkırıklığı oldu. Naked Basics'lerin dokuları da pigmentasyonları da oldukça normal göründü. İlla da Basics'im olsun derseniz, 1.sini daha başarılı buldum.
  • Benim birkaç ay önce aldığım Shadow Box palet de getirilmiş. Elbette daha meşhur olan paletler ön planda olduğu için bu palet biraz geç fark edildi ama deneyen herkes bayıldı. Sizin de gözünüzden kaçmasın, mutlaka deneyin.
  • En beğendiğim palet kesinlikle Electric oldu ! Ben de çoğu kişi gibi fazla canlı olmasından dolayı korkuyor ve asla almayacağımı düşünüyorum. Deneyince bu fikrim tamamen değişti. Gördüğüm en iyi pigmentasyona sahip paletlerden biri. Hem bu mevsimde renkli far kullanmayacağız da ne kullanacağız? (: Alacağım ilk ürün bu ürün olacak.
  • Rujların hepsi nemli yapıda. Kimisi iyi kapatıcılıktayken diğer seri ise renkli nemlendirici kıvamında hafif renk veriyor. Güzel renkler var ama beni çok etkileyen bir renk çıkmadı.
  • Belirtmeden geçmek istemiyorum, kırmızı olan ruj gördüğüm en iddialı kırmızı rujlardan biri! Çok canlı ve dikkat çekici. Kırmızı ruj sevenlerin gözdesi olabileceğini düşünüyorum. Ben şimdilik uzak kalmayı tercih edeceğim.
  • Tekli farların pigmentasyonu çok başarılı! Farların yarısından fazlasını denedim ve çok beğendim. Mat farlar bile gerçekten oldukça iyi renk veriyor. Her ay 1 renk alıp tüm renklerini tamamlamak geliyor içimden.
  • Göz kalemlerinin kimisi sert kimisi ise yumuşacık. Bolca renk seçeneğinin olması avantaj ama çok etkilenmedim.
  • Beni şaşırtan ve çok hoşuma giden 2. ürün ise All Nighter Eyeliner oldu. Elimde deneyince müthiş bir siyahlık verdi ve ruj, far, baz gibi tüm swatchlar elimden çıkmışken bu ürün çıkmak bilmedi. Kesinlikle alacağım. 
  • Tekli bir farı far bazıyla ve bazsız uyguladığımda bazın kalıcılık konusundaki etkisi 10 saniyede bile görüldü. Bazsız olanı kolayca silebilmeme rağmen bazlı olanı silmekte zorlandım. Farın rengini daha etkili gösterme konusunda da başarılı ancak Urban Decay tekli farlar bazsız olarak da çok başarılı olduğu için aşırı bir fark olmadı.
 Makyajlı olarak gittiğim için sadece elimde bazı ürünleri deneme fırsatı buldum. Bu da genellikle renkli kozmetik oldu.

Aşağıdaki fotoğrafta en sağda mat bir tekli farın tek kat uygulanmış hali, ortada 4 sıra alt alta olan sırada göz kalemleri ve 3.sırada yukarıda bahsettiğim eyeliner var. Diğer uygulamalar farklı yapıda rujlara ait.
 

Aslında çok daha fazla ürün denedim ancak sadece bunların fotoğrafını çekebildim çünkü bloga yazma düşüncem yoktu, kendimi kaybetmiştim (: 

Fırsat bulur bulmaz tekrar gidip hem Electric paletimi ve eyelinerı alacağım hem de yazımı güncelleyeceğim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. 

Siz Urban Decay ürünlerini inceleme fırsatı buldunuz mu? En çok hangi ürünleri beğendiniz?

Sevgiler ^^



makyajmaceralari@hotmail.com
Instagram : makyajmaceralari_
                                                       

    6 yorum:

    1. Fiyatlar fena değilmiş ben de ilk olarak ruj ve göz kalemi bakacağım

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Doların şu anki durumunu düşününce bence de fena değil, hatta iyi bile diyebiliriz. Bol bol ürününü deneme şansımız olacak :)

        Sil
    2. İzmir'de de bu kadar ürün görebiliriz umarım :) İlk olarak far bazından yana kullanırım şansımı büyük ihtimalle hele %20 black kart indirimine denk getirirsem tam süper olur :D Electric paletin renkleri ne kadar canlı duruyor resmen al beni diyor ama direneceğim!! :P

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sanırım İzmir'de de 25 Nisan'da tüm ürünlerin geldiği bir şube mevcuttu ( Sanırım Agora) :) %20 indirimin Urban Decay'in geliş dönemine denk gelmesi gerçekten büyük şans oldu. Ben de 3.ürünüme karar verir vermez indirimi Urban Decay ile değerlendirmeyi düşünüyorum. Deneyince direnemeyebilirsin! :D

        Sil
    3. Güzel bir derleme olmuş, eline sağlık :)

      Yalnız, Urban Decay tekli farların kalıcılığı hakkında minik bir kaç şey yazmak istedim. Ben sadece tek rengini almıştım Amerika'dan, ve bazla bile 4-5 saatin sonunda göz kapağımda çizgilenme yaptığını gördüm. Hatta belki benim göz kapaklarım çok yağlıdır diye arkadaşıma verdim, o da aynı şeyi söyledi. Yani, paletlerdeki farlarda çok sıkıntı yok; ama, tekli farları bence kalıcılık açısından son derece başarısız; en azından benim denediğim rengi öyleydi. Aklında olsun :) Sevgiler!

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Teşekkürler (:

        Yıkıldım desem hiç abartı olmaz. Denediklerimin pigmentasyonları o kadar güzeldi ki herhangi bir konuda başarısız olabilecekleri aklıma gelmemişti bile. Tek umudum senin aldığın rengin öyle olması :/ Bende de tek rengi var ve pigmentasyonunu pek beğenmiyorum. Bu nedenle diğerlerinden de pek bir şey beklemiyordum ama beni şaşırttılar. Umarım kalıcılık konusunda da şaşırırız! Uyardığın için çok teşekkürler, öpüyorum ^^ :*

        Sil