Pazar, Nisan 05, 2015

[YENİ] Essence All About Chocolates Far Paleti

Essence'in ürünlerini genellikle büyük beklentilerle almayız. Fakat bazı ürünleri şaşırtıcı derecede başarılı oluyor. Bence bu başarılı ürünler arasında kesinlikle "all about" serisi paletleri.

Şimdiye kadar ülkemizde All About Candies, All About Sunrise 
ve All About Nude çeşitleri olan bu palet serisine son olarak All About Chocolates ve All About Romance adlı paletler eklendi. All About Romance'i henüz mağazalarda görmesem de All About Chocolates paleti 2 haftadır raflarda.
 

Ambalajı, serinin diğer paletleriyle birebir aynı. Küçük boyutlarıyla taşımaya elverişli. Aplikatör ve ayna yer almıyor. 


Ürünün içeriği bu şekilde. Talc içeriyor.

Farların hiçbiri mat değil. Hepsi sedefli ve ilk far dışındaki tüm farlar hafif ışıltılar içeriyor.


Farlar yumuşacık ancak All About Sunrise paletindeki kadar yoğun bir yumuşaklık söz konusu değil. All About Sunrise paletinde biraz baskı yapınca farlar hemen parçalanıyordu. Bu paletteki farları baskı yaparak uygulamayı da denememe rağmen böyle bir sorun yaşamadım.


Farlar pigmentasyon konusunda başarılı. Renklerin palette görünen hali beni pek cezbetmese de uygularken gerçekten çok beğendim. 

Bazsız kullanımda verdikleri ışıltı daha hafif  ve bu nedenle daha doğal bir görünüm yakalamak mümkün oluyor. Far bazıyla uygulandığında ise doğallıktan biraz daha uzak, sedef ve ışıltıları oldukça belirgin bir makyaj elde ediliyor. Bazlı ve bazsız kullanımda kalıcılık açısından ciddi bir fark yok. Bazsız kullanımda da kalıcılık konusunda başarılı ve birikme yapmıyor. Bu nedenle daha hafif bir görüntü elde etmek isteyenler gönül rahatlığıyla far bazı kullanmadan da uygulayabilir.

All About Sunrise paletinin renklerine vurulsam da bu paletin renklerini çok kullanışlı bulduğum için bu serideki favori paletim olmaya aday. 

Paletin fiyatı 13 TL. Bence bu performansta olup 6 far içeren bir palet için oldukça güzel bir fiyat. Gratis ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.

Bu serideki favori paletiniz hangisi? All About Chocolates paletini denemeyi düşünüyor musunuz?




Instagram : makyajmaceralari_
makyajmaceralari@hotmail.com

8 yorum:

  1. Yalnız cidden paletteki renk başka uygulamada bambaşka, denemeden fark edilmeyecek kadar farklıymış. Renklerine bayıldım, şehrimde çok az ürünü olan sadece bir tane stantlı mağaza var, keşke olsa da çeşitlilik alınabilse!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. O yüzden bu paletlerin testerlarının olmaması oldukça kötü. Ben iyi ki de risk alarak paleti almışım diyorum. Uzun süre satışta kalır diye düşünüyorum. İnşallah şehrinize başka mağazalar da açılır ve bulabilirsiniz...

      Sil
    2. Umuyorum ki öyle olur, yazınız sayesinde rahat alabilirim böylelikle..

      Sil
  2. Ben daha diger paletleri almadim. Aklimda sunrise ve nude vardi zaten ama bu palet de cok guzelms. Gule gule kullan canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alacaksan mutlaka Sunrise'ı al derim tatlım :) Teşekkürler ^^

      Sil
  3. merhaba :) blogunu takibe aldım, sen de uğrarsan sevinirim:)

    YanıtlaSil