Cuma, Mart 13, 2015

Online MAC Alışverişim

Beni takip edenler pek MAC delisi olmadığımı bilirler. 2 ay önce çok beğendiğim bir MAC ruj bulup almaya karar vermiş; ancak beğendiğim ruju hiçbir yerde bulamamışım. İnternet sitesinde bırakın "stokta yok" yazmasını, adı dahi yoktu. Hal böyle oluınca ben "istemiyorum artık!" moduna girip ruju kalbime gömmüştüm.

Geçtiğimiz günler de yeni koleksiyon olan Isabel and Ruben Toledo Koleksiyonu'nu tanıtan maili görünce merak ettim ve yolum yine sitelerine düştü. 
Beyaz zemin üzerinde sade ve şık desenler görünce çıldırdığım için ürünleri görünce eridim bittim.
Böylece alışveriş yapmak şart oldu :)


Koleksiyondan seçimim rujların en koyusu olan "Sin" oldu. Yanına da yazımda bahsettiğim ve sonunda stoğu yenilenmiş olan Twig'i ekleyerek siparişimi verdim.

Çarşamba günü geceye doğru verdiğim sipariş hemen ertesi sabah kargoya verildi. Cuma günü ise elimdeydi. 
Daha önce MAC'in sitesinden bir alışverişim daha olmuştu ve o da aynı şekilde hemen kargoya verilmişti. Görünen o ki bu konuda bir standart yakalamayı başarmış.


Birçok site özel kutularında ürün yollarken siparişimin sıradan bir koli ile gelmesini biraz nahoş bulsam da doğal olarak pek sorun etmedim.


Ürünler kağıtlara sarılmıştı ve ambalajlarında eğilme,bükülme olmadan sorunsuzca geldiler. ( "Ah keşke 1-2 sample ürün koysalar" diye iç geçirmeden edemedim.)


Sin'i görür görmez vuruldum. Meğer çift kutusu varmış. Rujun kendi ambalajı ise apayrı bir güzellikte.


Twig'in fiyatı 55 TL, Sin'in fiyatı ise 60 TL idi.

Sitedeki alışverişlerde ücretsiz kargo için bir alt sınır yok sanırım. Buna rağmen ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak için "ucretsizkargo" kodunu girmek gerekiyor.
Önceki alışverişimde de, bu alışverişimde de bu aşamada sorun yaşadım. Bilgisayarda tüm tarayıcılarda alışveriş sayfası sorunluydu ve kod da kabul edilmedi. Çareyi yine telefondan girerek almakta buldum. Aynı sorunu sizler de yaşıyor musunuz?
Umarım bu durumu bir an önce düzeltirler.

Twig'i buradan, Sin'i ise buradan inceleyebilir ve alabilirsiniz. 
Ayrıca Toledo Koleksiyonu bugünden itibaren mağazalarda da yerini aldı. Ruju hala denememiş olsam da bütçemi ayarlayıp koleksiyondan başka parçalar da almayı düşünüyorum. Bir yandan da güzel ambalajlardan bu kadar etkilenmemizden çok fena yararlanıldığı gerçeğini düşünüyorum :)

Siz de benim gibi MAC'in sitesinden alışveriş yapmayı sevenlerden misiniz yoksa mağazayı mı tercih ediyorsunuz? Yeni koleksiyonda en çok hoşunuza giden ürün hangisi?

Sevgiler :)

8 yorum:

  1. Ruj seçimleri çok güzel olmuş.Sanırım twig'i günlük kullanım için alacağım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Twig günlük kullanım için harika bir ruj bence de. ^^

      Sil
  2. Mac in sitesindende aldigim oluyor, yada douglas daki counter den. Mac in kendisi almanyadada hic sample ürünleri koymaz, genelde mac ürünlerin hic sample leri yok, hatta bu konuda is kurulmus the body needs diye bir sayfa fullsize ürünleri kücük kutulara koyup sample olarak satiyorlar ;)
    LE ürünlerine hic bakmiyorum genelde, begendigim birseyi tekrar alamamak hosuma gitmiyor sanirim, ama bu bende hep öyleydi. Güle güle kullan ürünlerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Siteyi inceledim. Değişik bir düşünceyi hayata geçirmişler. Burada da böyle bir şey olsaydı keşke. Gerçi sample ürünleri para verip almamız markaların ne kadar cimri olduğunun göstergesi :)
      Hiç bu açıdan bakmamıştım duruma :) Umarım aldığımda başıma öyle şeyler gelmez çünkü yenileyememek gerçekten üzücü.

      Sil
  3. Bende bu hafta alışveriş yaptım ve ben de defalarca kargo kodunu girdiğim halde kabul etmedi. Sinir olduğumdan fazla uğraşmadım, bilseydim telefondan girerdim:( . 2 ruj sepete atınca sample hediyelerini sepette görmüştüm ama sizde çıkmamış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki sorun gerçekten sitedeymiş. Bundan sonraki alışverişlerinizde telefondan deneyin derim. Ancak öyle giriliyor :/
      Çıkmadı maalesef. Önceki alışverişimde en azından ruj temizleyici eklenmişti. :/

      Sil
  4. beautiful color
    would you like to follow each other on our blog ...?
    let me know ---> http://mcaruso930.blogspot.it/
    I wait for you, kiss!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks ^^
      Love your blog and followed already ! :)
      xoxo

      Sil