Çarşamba, Ocak 28, 2015

roseroseshop.com Etude House ve Skinfood İndirimi !

Herkese merhaba,

Bugün tesadüfen denk geldiğim bir indirimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim oldukça ilgimi çekti.

roseroseshop.com daha önce burada bahsettiğim, Kore markalarının kozmetik ürünlerinin satıldığı bir alışveriş sitesi.

Şu anda sitede tüm Etude House ve Skinfood ürünlerinde %30 indirim var. Bu indirim, Kore saatiyle 04.02.2015 tarihi,saat 02:00'ye kadar devam edecek.

Bu sitenin artısı, bol bol sample ürünün de hesaplı olarak satılması. 1-2-3 USD gibi fiyatlara 10'lu maske sampleları, seyahat boy bakım ve makyaj ürünleri almak mümkün.
Ayrıca her alışverişte 5 adet sample ürün hediye ediyorlar.

Bu indirimde benim ilgi odağım Etude House oldu. Etude House, ürün çeşitliliği oldukça güzel olan bir marka. Maskeler, serumlar, kremler, makyaj/fırça temizleyicileri...
Serum, boş paletler, fırça temizleyici gibi ürünleri tercih edeceğim

Sitede ürün sayısı arttıkça kargo bedeli de artıyor. Ancak abartı miktarda değil. 11 parça ürün ve 40 USD tutan bir alışverişe karşılık gösterilen kargo bedeli 17 USD civarı.

Kendimi tutmaya çalışarak en merak ettiğim ürünleri almaya çalışacağım :) Umarım bu indirim haberi sizlerin de işine yarar.

Kendinizi tutamazsanız iyi alışverişler ^^

4 yorum:

  1. ühüüüüüüüüüüüüüüüü:(( geçen hafta sipariş verdim daha etude house dan:(( bi sonraki indirim ne zaman olur ne aralıkta yapıyolar acaba:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük şanssızlık olmuş :/ Açıkçası net bir fikrim yok. Hemen her ay kampanyalar oluyor; ancak çoğunda tüm ürünlerde olmuyor. Hem bu sitenin hem de jolse.com'un mail bültenine üye ol bence. Genelde indirimin 1.yada 2.günü mail atarak haber veriyorlar :)

      Sil
    2. Tamamdır çok teşekkürler=)

      Sil