Pazar, Ocak 11, 2015

H&M Allık Fırçası

H&M kozmetik ürünleri, çoğu zaman dış görünüşlerinden dolayı ilgimi çekiyor.
Bu fırça da bu şekilde ilgimi çekmeyi başaran ürünlerden.


Bence nefis bir görüntüye sahip. Hem sapında minik kalpcikler var hem de kıllarının ucundaki kıvrım kalp şeklinde.


Fırça, sentetik kıllara sahip.


Uzaktan bakınca bana sert bir yapıdaymış gibi gelmiş olsa da dokununca oldukça yumuşak kıllara sahip olduğunu gördüm.


Ürün uygularken bol miktarda alınca dağıtma konusunda biraz zorlandım. Ancak makul miktarda ürün alınca rahatça uygulama yapabildim.


Fırça uzmanı sayılmam ve esasen fırçalarda önemsediğim 2 şey vardır : kıllarının yumuşak olması ve yüzde çizgi şeklinde iz bırakmaması.

Bu fırça yumuşaklık konusunda sınıfı geçtikten sonra iz bırakmama konusunda da beni memnun etti.
Uygulama yaptıktan sonra çizgi çizgi izler kalıp kalmadığını dikkatlice kontrol ettim ve herhangi bir çizgiye rastlamadım.

Henüz çok kısa zamandır kullandığım için zamanla kıllarda kopma olup olmayacağı konusunda herhangi bir yorumum yok.
Bildiğiniz gibi H&M'deki kozmetik ürünü akışı oldukça hızlı. Dolayısıyla ürünleri uzun süre sonra yazdığım takdirde yorum daha sağlıklı olabilecek olsa dahi artık mağazalarda bulamayacağınız için hiçbir anlamı olmaz ne yazık ki.

Ürünü H&M mağazalarından 6.95 TL'ye alabilirsiniz.

Şık tasarımı, yumuşak kılları ve iz bırakmamasından dolayı benim memnun kaldığım bir fırça oldu. Ürün tükenmeden yolum düştüğü takdirde yedeklemeyi düşünüyorum. Malum, bu kadar şık bir fırça her zaman bulunmuyor :) Üstelik böyle uygun bir fiyata bulmak neredeyse imkansız.

Sizce de çok şık değil mi?:)  H&M'in başka fırçaları deneyen var mı? Nasıl buluyorsunuz?

Sevgiler ^^ 












8 yorum:

  1. fiyatı oldukça uygunmuş ve kılları da yumuşaksa alıp denenebilir. umarım kıllarını da dökmez uzun süre kullanırsın =)

    YanıtlaSil
  2. Ben selected serisinden mini kabuki almıştım ve çok çok beğendim. Hatta dediğin gibi bir bulduğunu bir daha bulamadığın için hiç huyum olmamasına rağmen bir de yedek aldım. Diğer kozmetik ürünleri çok başarılı değil ama fırçalar bakmaya değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. H&M'in sağı solu belli olmuyor. Çok kötü olan ürünleri olduğu da söyleniyor, oldukça güzel olanlar da..Benim şansıma genelde fiyat/performans açısından iyi denilebilecek ürünler denk geldi.
      Ben de bundan sonra fırçaları incelemeden geçmeyeceğim :) Umarım bunu yedekleyebilirim :)

      Sil
  3. çok şıkmış gerçekten. yakalarsam ben de alayım. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Sevdiğin ürünleri yedekleme huyu sende de var galiba.Son zamanlarda böyle bir huy edindim yanıma arkadaş arıyorum :)) H&M burada olsaydı kesinlike bende alırdım iz yapmaması ve tasarımıyla fiyatına göre çok iyiymiş gerçekten de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer tekrar bulunması güç olabilecek bir ürünse mutlaka yedeklemeye çalışıyorum ben de :) Sonradan bulamayıp pişman olmaktansa yedeklemek çok daha mantıklı geliyor :)

      Sil