Cuma, Eylül 12, 2014

İlk Kore Kozmetik Alışverişim ! :) (roserosehop.com)

Merhabaaaalar :)

Geçtiğimiz ay Kore kozmetiklerine ciddi derecede ilgi duymaya başladım. Holika Holika, Too Cool For School, Tony Moly, Etude House...
Bir sürü Kore kozmetiği sitesini dolaştım ve en çok beğendiğim roseroseshop.com oldu.
İlk fırsatta bir deneme siparişi verdim ve birkaç Etude House ürünü seçtim.



Tüm seçimlerim renkli kozmetikten oldu.1 dudak ve yanak renklendiricisi (yani nam-ı diğer "tint"), 2 tekli far, 1 kalem ruj ve 2 eyeliner ( Eyeliner'ın kabı o kadar tatlıydı ki dayanamayıp 1 adet de çekiliş için aldım :) )
Ürünlerin toplamı 21 USD etti. 5 ürün için toplam kargo fiyatı ise 6.58 USD etti ki bence gayet kabul edilebilir bir fiyat. 14 TL gibi bir meblağa karşılık geliyor ve bu bu miktarı biz zaten yurtiçi kargolarda ödüyoruz genelde :)

Siparişimi 21 Ağustos gecesinde verdim.22 Ağustos'ta ise  kargoya verildi.5 Eylül'de ise elimdeydi. Yani ne çok iyi ne de kötü diyebileceğimiz bir teslimat süresi bence. Sınıfı geçmeye yeter :)

Dışarıdayken teslim almak zorunda kaldığım için paketlemeyi çekemedim maalesef. Ürünler oldukça özenli paketlenmişti. Yani hiçbir ürünün kılına bile zarar gelmemiş :)


Öncelikle testerlara bakalım :


It's Skin,Skinfood, Missha gibi kaliteli markaların da olduğu 5 parça tester yollamışlar. Hem markalar hem de sayı açısından tatmin edici buldum.

Gelelim benim aldıklarıma :)



Çikolata şeklinde olanlar eyelinerlar. 2 tane almakta haksız değilmişim,değil mi? :)

Fırsat buldukça bu ürünleri de inceleyip yorumlarımı sizlerle paylaşmayı umuyorum.

İlk Kore kozmetiği alışverişim de böylece başarıyla sonuçlanmış oldu. Daha önce (amazon.com ve aliexpress.com gibi genel siteler hariç) www.muastore.co.uk ve www.beautyjoint.com sitelerinden yurtdışı kozmetik alışverişi tecrübesi yaşamıştım.(Okumak isterseniz tık ve tık. ) Tavsiye edeceğim bu sitelerin yanına bir de www.roseroseshop.com sitesi eklendi :)

Siz bu siteden alışveriş yaptınız mı? Yurtdışı kozmetik alışverişinde tercih ettiğiniz siteler hangileri?

Sevgiler :*




Facebook 
 makyajmaceralari@hotmail.com

2 yorum:

  1. merak ettiğim bir siteydi, epeydir düşünüyordum, alınabilir demek:)

    YanıtlaSil