Perşembe, Nisan 03, 2014

MUA Store Alışverişim ve Yorumlarım :)

Merhaba kızlar,

Geçtiğimiz yazılarda MUA Store'dan yaptığım online alışverişten kısaca bahsetmiştim.İlk yurtdışı kozmetik alışverişimdi.
 
17 Mart 2014 tarihinde,kargo ücreti 1 GBP kampanyasından faydalanarak siparişimi verdim.Sitede normalde uluslararası teslimat ücreti 7.5 GBP.

Yurtdışından kozmetik alışverişi yapan birçok kişi siteyle iletişime geçerek hediye veya fırça gibi şeyler yazılmasını istiyorlar gümrüğe takılmaması için.Ben böyle bir talepte bulunmadım.Ama buna rağmen paketim sorunsuzca geldi.(Üzerinde "gift" vb yazı göremedim.)

Normalde kargoya verildiğinde mail ile haber veriliyormuş.Ancak bana haber verilmedi.Sanırım kampanya yoğunluğundan dolayı oldu.Böylece paketimin gelişi sürpriz oldu ve daha da sevindim :)

Geliş tarihi 25 Mart idi.Yani tamı tamnııa 8 günde elime geçmiş oldu.Ürünler çok iyi paketlenmişti.Açmakta zorlandım.

Bu resmi açıp tekrar ürünleri koyduktan sonra çektim.Fikir vermesi adına koyuyorum:


Her ürün bu baloncuklara sıkı sıkıya sarılmıştı.

Küçücük kutudan çıkan naylona bakın :)



Far tutkunu biri olarak asıl olarak alışveriş amacım elbette palet almaktı.Ürünlere tek tek bakacak olursak:


Bu ürün The Artiste Collection olarak geçiyor.Fiyatı 6 GBP. 6 adet far,2 allık,1 kontür ve 1 aydınlatıcıdan oluşuyor.



 Parlak olan oje 1.49 GBP,diğeri ise 1 GBP.Beyaz sanırım promosyondu yada kendileri yolladılar :)
Farklı markalardaki ojeleri deneme meraklısı olduğum için aldım.


Fashionista Maxi-Mousture Lipstick.Böyle güzel bir rengi 2 GBP'ye bulup almamak ayıp olurdu :)


Ambalajına kapıldığım bir lip balm :) 1 GBP idi.

Vee son olarak da cıvıl cıvıl,tam yaz günlerine gidecek bir palet :


Renkli paletleri gerçekten çok seviyorum.Bu paletin renkleri de tam sevdiğim tonlarda.Fiyatı 4 GBP.Bir de aynı paletin şöyle bir renk seçeneği mevcut:
Kargoyla beraber toplam 17.49 GBP ödedim bu alışverişe.Ben alışverişlerimde PayPal kullanmayı tercih ediyorum.Güvenilir,pratik ve bir sorun olduğunda kolayca paranız iade ediliyor.
 
.Kısa sürede gelmesi,gümrük problemi yaşamamam,ürünlerin harika paketlenip hiçbir zarar görmemesi ve ilk bakışta herhangi bir hayalkırıklığına uğratmamaları bu alışverimden çok memnun kalmamı sağladı.
Normal kargo ücreti olan 7.5 GBP'yi pek uygun bulmasam da kargo kampanyası dönemlerinde denemenizi tavsiye edeceğim bir site.
 
 Sizler de siteye göz atmak ve sipariş vermek isterseniz tık tık .
 
İlerleyen günlerde (belki yarın,belki yarından da yakın :) ) BeautyJoint alışverişimin ayrıntılarını ile bu sitelerden nasıl alışveriş yapılacağına dair bir yazı yazmayı düşünüyorum.
 
Sizlerin yurtdışı kozmetik tecrübeleri nasıl?Memnun kaldığınız siteler neler?
 

2 yorum:

  1. Ben strawberrynet kapandığından beri online kozmetik alışverişi yapmadım. Yurtdışına çıktığımda alıyorum veya arkadaşlarıma getirtiyorum. Zaten renkli kozmetiği internetten almak eğer önceden o ürünü kullanmadıysam zor geliyor.

    En alttaki far paletinin görüntüsü tam suluboya, çok sevimli. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim :)

      Strawberry'yi çok duysam da o dönemler kozmetikle bu kadar ilgilenmediğim için hiç alışveriş yapma fırsatı yakalayamadım maalesef.Yurtdışına çıkıyor olsam kesinlikle sizin gibi yapardım ben de.Ancak şimdi mecburen böyle idare ediyoruz :/

      Sil