Cumartesi, Mart 22, 2014

H&M Solid Black Göz Kalemi

İdeal fondöten,ideal ruj,ideal parfüm..Diğer her şeyi bulmak ideal göz kalemini bulmaktan daha kolay bana göre.Eminim hassas gözlere veya yağlı cilt yapısına sahipseniz beni çok iyi anlıyorsunuzdur.

Ben hem hassas gözlere sahibim hem de yağlı bir cilde.Göz kalemini alta ve içe çekmeyi sevdiğim için de göz kalemimin akması benim için hep problem olmuştur.

Max Factor,Alix Aviean,Flormar,Yves Rocher ve yarım yamalak Clinique deneyimlerim oldu;ama hiçbirinde "İşte bu!" diyemedim.Son olarak H&M'de göz kalemi görünce denemeye karar verdim.




Fotoğrafta gördüğünüz kısım sadece kalemin yarısı.Yani gerçekten de uzun bir kalem.



Çoğu kalem ele çizildiğinde verdiği rengi yağlı yapıdaki bir göze tam olarak veremez.(Bknz:Yves Rocher).Fakat bu kalemde bu sorunu hiç yaşamadım.Güzel bir siyah vermesi için öyle defalarca üstünden geçmem gerekmedi.Üstelik sürümü de oldukça kolay.
Yaklaşık 4 saatlik bir alışveriş serüveninde dahi göz altlarımda bariz akma olmadı,bulaşma yapmadı ve gözlerimde hala varlığı net olarak belliydi.

Bundan memnun kaldığım için mavisini(Electric Blue) de denemek istedim ve aldım.Henüz gözde deneme fırsatım olmasa da rengi şöyle:




Fiyatı .4.95 TL.
Özetle kızlar bence bu fiyata alabileceğim maksimum verimi aldığımı düşündüğüm bir göz kalemi oldu.
Daha iyisini bulana kadar tekrar tekrar alacağımı düşündüğüm bir kalem.
Elbette göz yapısına göre değişebilir;fakat eğer siz de göz kalemi arayışındaysanız bence 5 TL verip denemeye değecek bir göz kalemi :)

Sizin simsiyah ve akmayan göz kalemi tavsiyeleriniz neler?

4 yorum:

  1. Mavi renge bayıldım ya fiyatına göre güzel ürünmüş :) Bu arada
    Blogun yeni görünüyor hayırlı olsun takibe aldım banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim,umarım gözde de aynı şekilde güzel durur :)
      Çok teşekkür ederim,ben de hemen geliyorum bloguna :)

      Sil
  2. H&M kozmetiği bazen beklenmedik bir performans gösteriyor. Zamanında simli bir göz kalemi almıştım fena değildi, allığını da kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum.Allık kullanmadığımdan alamasam da çok tatlı görünüyorlar bana :) Rujları da fena değil.En azından renkleri güzel :)

      Sil