Perşembe, Ağustos 06, 2015

Deborah Water Effect Il Rosetto Ruj - 02 Brillant Coral


Ne yalan söyleyeyim, Deborah hiçbir zaman özellikle gidip standını kurcaladığım bir marka olmadı. Hem sıradan görünen ürünleri hem de bir drugstore markasına göre çok da hesaplı olmayan fiyatlarıyla ilgimi çekemiyordu. Ta ki Water Effect Koleksiyonu'nu çıkarana kadar! Deborah'nın yanından bile geçmeyen ben, kaç hafta boyunca sırf bu koleksiyon gelmiş mi diye Watsons'lara gidip durdum. Ve sonunda muradıma erdim.

 

Deborah'nın bu koleksiyonunda ruj, köpük far, likit eyeliner ve "glossy" far bulunuyor. 
Koleksiyonun "Water Effect" ismini alması ise hem ürünlerin suya dayanıklılık iddiasından hem de nem veren, ferah ürünlerden oluşması.


 Koleksiyonda mavi renkli, çiçeklerle dolu ambalajlara sahip 4 adet ruj bulunuyor.


Benim tercihim serideki en doğal renk olduğunu düşündüğüm 02 - Brillant Coral'dan yana oldu.


Rujun içeriği, rujun üzerindeki minik kağıdın içine gizlenmiş. Ambalajın görüntüsünün bozulmaması adına çok pratik bulduğum bir uygulama. 

İçeriğinde paraben olmasının yanında olumlu olarak jojoba yağı ile mimoza ve ayçiçeği yağlarının karışımı da mevcut.


 Ruj kremsi yapıda ve dudakta kolayca kayıyor. Hafif transparan bir dokusu olduğu için kapatıcılık konusunda pek başarılı olduğunu söyleyemem. Benim dudaklarımın rengi koyu olduğu için kapatmakta zorlandım. Dudağımın her yerinde eşit renk olması için kat kat sürmek zorunda kaldım ki bu da biraz birikme problemine yol açtı.


Dudakları güzel nemlendiriyor. Ne kadar zaman geçerse geçsin kurutmuyor. Ayrıca içeriğinde bulunan hiyalüronik asit sayesinde dudakların çizgilerini doldurarak daha pürüzsüz görünmesini sağlama vaadini de gerçekten gerçekleştiriyor. Bu açıdan duruşunu Clinique Color Pop rujlara benzettim.

 

Kalıcılık konusunda benzer yapılı rujlara göre başarılı. Dudağımda yeme-içe ile 2-3 saat dayandı. Kolumda denediğimde ise koca 1 gün izi tamamen çıkamadı.


Yapısına tam olarak sheer(transparan) diyemesem de ona oldukça yakın bir yapıya sahip. Bu nedenle de rengi dudakta daha açık, ıslak ve daha doğal duruyor.


Rujun fiyatı 22,90 TL. Deborah markasını satan yerlerde bulabilirsiniz ki bu özelliğe sahip olan en bilindik mağaza zinciri Watsons

Koyu renkli dudaklara sahip olanların benim gibi kapatıcılık problemi yaşaması muhtemel olsa da daha açık tonlu dudaklara sahip olanların bu mevsimde alabilecekleri en güzel rujlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Deborah Water Effect ürünlerini denediniz mi? Favorileriniz hangileri?

Sevgiler^^


 makyajmaceralari@hotmail.com

8 yorum:

  1. güle güle kullan gerçekten boşlukları dolduruyor krem gibi çok hoşmuş =)

    YanıtlaSil
  2. Rengi ve ambalajı harikaymış canım güle güle kullan :) Benim hayatımda aldığım ilk ruj Deborah'ın rujlarındandı ve yıllarca hiç bozulmadı bu markaya bayılıyorum gerçekten fiyat-performans açısından çok iyi ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^^ Bu ürün tecrübemden ve senin yorumundan sonra Deborah'nın diğer ürünlerine de şans vermeyi düşünür oldum :)

      Sil
  3. Rujun dış kabına bayıldım çok şekermiş onun yanısıra rujun rengide çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Rujun ambalajı gerçekten çok çok tatlı. Alma sebebim o oldu :)

      Sil
  4. Deborah ile ilgili yorumlarına aynen katılıyorum benim de pek dikkatimi çekmezdi ama bu koleksiyon süper olmuş özellikle tasarım ve ambalaj konusunda on numara iş çıkarmışlar :)) Çok güzel bir renkmiş bu tam yazlık ^^ Hazır bu hafta koleksiyon ürünlerinde 1 alana 1 bedava varken yakalamak çok güzel olurdu koleksiyonun olduğu mağaza bulursam bu ruja ve diğer ürünlerine bakacağım kesinlikle güle güle kullan canım :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım böyle koleksiyonlarını daha sık görmeye başlarız :) Kampanyayı duydum ve bence de değerlendirebilirsek çok güzel olur. Dün eyelinerını denedim ve çok kolay sürüldüğüne, sürerken bulaşmadığına şahit olunca onu yedeklemeye niyetlendim ^^ Sen de bak derim :) Çok teşekkürler canım ^^

      Sil