Perşembe, Temmuz 30, 2015

Pastel Nude Oje - 753 Cream


Merhabalar!

Bugün uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yapıp oje yazısı paylaşıyorum ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Uzun zamandır oje yazısı yazmıyordum; çünkü ne düzenli oje sürebildim ne de tırnaklarımı güzelce uzatabildim. Düzenli oje sürememe durumum hala devam etse de artık sizlerle kısa da olsa oje yazıları paylaşmaya başlayacağım! Bu, oje sürmeyi çok seven bir arkadaşım sayesinde oluyor. Kendisine böyle bir teklifle gittim ve o da seve seve ojelerini fotoğraflayıp yorumlarını benimle paylaşacağını söyledi. 

Onun sayesinde hazırladığım bu ilk yazıda sizlere bu durumu açıklama gereği duyup ona da "ellerine sağlık!" dedikten sonra asıl meselemiz olan ojeye geçiyorum :)


Renkli kozmetiğin her alanında "nude"larla yer alan Pastel'in nude alanına giriş yaptığı ürünler ojeleriydi. Tam 17 renk seçeneğinden oluşan bu seride muhtemelen olabilecek her nude tonu bulunuyor.

Bugün bahsedeceğimiz renk ise 753 numaraları Cream rengi.


Ojenin ambalajının şekli klasik Pastel. Fırçası için de aynı durum geçerli : orta kalınlıkta. 

Çok ince olmayan fırçası sayesinde oje kolayca sürülüyor ve çabuk kuruyor.


Fotoğrafta gördüğünüz ojenin 2 kat sürülmüş hali. Bu kadar açık bir renge göre örtücülüğü iyi diyebilirim.

Kalıcılık konusunda ise orta seviyede. 2.günün sonunda uçlardan soyulmaya başlıyor.

Ürünün fiyatı 3.10 TL. Hemen hemen kozmetik satılan her yerde bulunuyor. Buna elbette Watsons ve Gratis gibi zincirler de dahil. Ayrıca Pastel'in sitesinden online olarak ulaşmak mümkün. İncelemek veya almak isterseniz tık tık.

Güzel yapısı ve kullanışlı renklerinden dolayı bu seriyi çok sevdim. Siz de sevdiniz mi? Serideki favori ojeleriniz hangileri?

Sevgiler ^^ 


 makyajmaceralari@hotmail.com

8 yorum:

  1. bu seriyi çok seviyorum:) favori rengim ise naked bak derim :)

    YanıtlaSil
  2. Renge bayıldım görüp görüp neden almadıysam acaba çok sarımsı durur mu tırnaklarımda diye düşünmüştüm halbuki tam da tırnağımda sevdiğim tonmuş gerçekten harika bir oje güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. bende kullanıyorum bu markanın nude ojelerini bence tırnakların çok güzel fazla uzun tırnakları hiç sevmiyorum anti hijyenik geliyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşımın tırnakları ^^ Bence de bu boy ideal görünüyor :)

      Sil
  4. Tek katı yetmiyor ama 2-3 kat sürdüğümde harika :) Benim favori ojem bu

    YanıtlaSil