Salı, Haziran 09, 2015

Son Alışverişlerim (MAC Online, Watsons, Gratis, Rossmann, Tchibo)


Herkese merhaba! Son birkaç gündür yeni ürünlerle dolu minik alışverişler yaptım. İçime sinen alışverişler oldu, belki sizin de beğendiğiniz ürünler olabilir diyerek yazmaya başlıyorum :)


Watsons'a girme sebebim Marionnaud'un paletini almaktı. Bu palet, bana daha önce blogda bahsettiğim Marionnaud Makyaj Paleti'nin devamı gibi geldi. İlk paleti fiyat/performans olarak çok başarılı bulduğum için bunu da mutlaka denemek istedim. Renkleri hakkında fikrim bile yoktu. Eve gelip paleti açınca renklerin güzelliğine bayıldım. Paletin fiyatı 19,90 TL. Ama bu palet sadece şu an gördüğünüz 8 tane fardan oluşmuyor! Tüm katlarını, her ayrıntısını birkaç gün içerisinde sizlerle paylaşacağım.

Watsons'ın kendi ürünü olan Grape Bella ise ilk defa dikkatimi çeken bir dudak balmı. Özellikle renk verip vermediğini merak ederek, renk vermesini umarak aldım. Fiyatı 7,99 TL.


Rossmann alışverişim Rival de Loop Young ve Essence ürünlerinden oluşuyor.


Rival de Loop Young'ın bu ojelerinin renklerini çok beğendim. "Yanardönerli" diye tabir edebileceğimiz bu ojelerde müthiş renk yansımaları var. Soldaki 31-Magic Dream, sağdaki(pembe) 24-Indian Feeling. Fiyatları 2,39 TL.

Aldığım diğer ürün ise dudak bakım kremi. Tüp formda dudak kremlerini görmeye pek alışkın olmadığım için denemek istedim. Fiyatı 5,99 TL.

Essence'in I♥Nude tekli farlarının gelmesini uzun zamandır bekliyordum. Sözde Mart ayı sonunda satılmaya başlanan bu farları bulmak bu zamana kadar imkansıza yakındı. Haziran ayına girdiğimiz bu günlerde Gratis'lerde hala göremesem de sonunda Rossmann'a gelmişler. Testerları kurcalamam sonucunda en çok beğendiğim 3 rengi olan 'ı (fotoğraftaki sıraya göre) 02-Cake Pop, 03-Creme Brulee ve 04-Sweet Like Chocolate'ı almaya karar verdim. Gerçekten yapıları ve renk verişleri oldukça başarılı görünüyor. Umarım performansları da aynı şekildedir. Farların fiyatları 9,25 TL.

Essence XXXL Longlasting Lipgloss, çok övülen bir ürün. Bu nedenle uzun zamandır merak ediyor ve denemek istiyordum. Aldığım renk 06-Soft Nude. Fiyatı 8,50 TL.

Rossmann'da güzel bir kampanyaya denk geldim. Essence standından 2 ürün alana kasa önündeki sepetteki ürünlerden 1 ürün hediye ediliyormuş. Sepette renk renk ojeler, tekli farlar, el kremleri ve hatta 4'lü farlar bile vardı.
Benim seçimlerim Metal Glam farlardan 18 numaralı far ve Longlasting göz kalemlerinden 18-Berry Merry oldu. Bu kalemi uzun zamandır alıp almama konusunda kararsızdım. Bu şekilde denk gelince kaçırmak istemedim. Normalde kalemin fiyatı 5,50 TL. Farın fiyatı ise 9,25 TL.

Gratis alışverişim ojelerden oluşuyor. Üçünün rengine de ayrı ayrı aşık oldum. Haftasonu Betty Boop ojelerde kampanya vardı. 2.ürün %50 indirimli olunca buradaki renkten hem kendime hem arkadaşıma aldım. Renk 20-Glam.Betty Boop ojelerin fiyatından emin değilim ama sanırım 3 TL'ydi.

Pastel oje içinde kahvelikler bulunduran bir gümüş. Kendine has bir rengi var. Numarası 48. Fiyatı 3.10 TL.

Golden Rose ojeyi ise görünce kaçırmak istemedim çünkü bu kadar başarılı bir renk yakalayan kahverengi ojeler bulmak çok zor. Color Expert Serisi'nden 74 numara. Fiyatı 3.50 TL.


MAC Online'dan alışveriş yapma sebebim In Extra Dimension Koleksiyonu'nun gelmesiydi. Aslında "koleksiyon" demem çok doğru olmuyor; çünkü artık bu farlar kalıcı ürünler arasına eklendi. MAC'in normal farlarını mağazada deneyip deneyip beğenemesem de bu farların swatchlarını gördüğümden beri gelmelerini bekliyordum. En hoşuma giden iki rengi olan Legendary Lure(solda) ve Fathoms Deep'i MAC'in sitesinden almaya karar verdim. Farların fiyatı 69 TL.


Tüm bu alışverişlerim arasında en beklenmedik olanı Tchibo alışverişim oldu. Daha önce Tchibo'nun kozmetik ürünlerine bakmıştım ve ilgimi çekmemişlerdi. Vasat ürünleri ederinden fazla fiyatlarla sunduklarını düşünüyordum (ki hala uygun fiyatlı olduklarını düşünmüyorum.) 
Bu defa ilgimi çekme sebepleri ise renk ve ambalajlar oldu. Özellikle ojeleri karşı koyamayacağım kadar güzel buldum. Ojeler 4'lü set halindeydi.

Rujlar da 2'li set halindeydi. İkisi de çift taraflı ve bir tarafları ruj, diğer tarafları parlatıcı. 

"Çanta içi çantalar" olarak geçen minik çantaları ise özellikle kozmetik çantası olarak kullanabileceğim düşüncesiyle aldım. Gerçekten şık ve kullanışlılar. Fotoğrafta gördüğünüz şekilde,3'ü bir arada satılıyor.

Fişi bulamadığım için hangisi ne kadardı net hatırlayamasam da her bir setin fiyatının 25 veya 30 TL olduğunu söyleyebilirim.

Beni mutlu eden alışverişlerim böyleydi :) Son dönemlerde hangi ürünleri aldınız?
Bu ürünlerden deneyip beğendikleriniz veya almayı düşündükleriniz var mı?

Sevgiler ^^



 makyajmaceralari@hotmail.com

20 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  2. o palet watsons da ve 20 TL mi nasıl oldu da görmem ben onu harikaymış hemen bakacağım güle güle kullan bir de tchibo ojelere bayıldım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^^ Farklı markalardan bazı kozmetik ürünlerini yanyana dizdikleri raflar var ya, orada bulunuyor bu paletler :)

      Sil
  3. Gözüm gönlüm açıldı resmen cümleten güle güle kullan canım ^^ Grape Bella lipbalmı çok önce kullanmıştım belli belirsiz renk veriyordu hatırladığım kadarıyla,paletin katlarını merak etmeye başladım bile :) Mac'in iki farına da bayıldım özellikle Legendary Lure çok yakışır sana :D Berry merry kalemi ve mat glossu seveceğini umuyorum. Tchibo ojelerin şişeleri ne güzelmiş öyle ve tabii renkleri de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım ^^ Renk vermesine sevindim. Hafif bir morumsu renk bile katması gerçekten sevindirici olur benim için :) Paleti eeen kısa sürede yazacağım :) Legendary Lure'u bayılarak aldım. İnşallah yakışır :D

      Sil
  4. Hepsi çok güzel ama çantalar ayrı güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Canim guzel gunlerde kullan. Ben bir turlu bulamadim Essence farlari . Creme bruleeyi alacagim buldugum anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Essence farlar Ankara'ya bile 4-5 gün önce geldi sanırım. Öncesinde ben de bulamıyordum. Size de gelmesi yakındır :)

      Sil
  6. MAC farların awatchlarını paylaşır mısın :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, cicilerinjz cok güzel gule gule kullanin :D far.paletine bayıldımmmmm, acaba her watsonda bulunan birsey mi dikkat ettiniz mi hic, ben hic gormemistim , siz hangi watsonsdan temin ettiniz, acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Her Watsons şubesinde var. Ben Ankara Anatolium'dan aldım :) Her şubede olmasına rağmen pek dikkat çekmiyor çünkü karton kutularının içindeler ve farklı markalardan kozmetik ürünlerinin bulunduğu reyonda yer alıyorlar. Katalogta görerek özellikle aramaya gitmesem benim de dikkatimi çekmezdi muhtemelen.

      Sil
  8. Marionnaud palete bittim! Ayrıca essence tekli nude paletlerde de gözüm kaldı :) sanırım benim farım gelmiş, almak şart :D

    YanıtlaSil
  9. güzel günlerde kullan canım çok tatlı hepsi:)

    YanıtlaSil
  10. güle güle kullan :) yazıların inanılmaz işime yarıyor çok teşekkürler bilgiler için benim bloğuma da beklerim http://melikeninrehberi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim, teşekkür ederim :) Blogunuza mutlaka bakacağım :)

      Sil
  11. çok açıklayıcı bi yazı olmuş teşekkürleer ^^

    YanıtlaSil