Perşembe, Mayıs 21, 2015

Flormar Bohemian Dream Koleksiyonu Renkli Eyeliner - 03 Olive Branch


Geçtiğimiz günlerde Flormar'ın son koleksiyonu olan Bohemian Dream Koleksiyonu'nda bulunan bir ruj ve fardan bahsetmiştim. Bugün ise koleksiyondaki farlarla beraber en ilgi çekici ürün olduğunu düşündüğüm renkli eyelinerdan bahsedeceğim.

 

Koleksiyonda turkuaz, koyu mavi ve koyu yeşil olmak üzere 3 renk seçeneği bulunuyor. 



Maalesef temiz bir içeriği olduğunu söyleyemeyeceğim.


Koyu kahverengi gözlere sahip olduğum için en ilgimi eyeliner, koyu yeşil renkli 03 Olive Branch oldu.


Kozmetik ürünlerini nadiren "zarif" bulurum. Bu eyeliner için kullanacağım tanım ise kesinlikle "zarif". Altın sarısı ambalajı, ince, uzun tasarımı ile şık bir dolma kalemi andırıyor.


Ürün 3.2 ml ve açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.


Fırçası oldukça ince ve eyelinerın yapısı oldukça sıvı. Dolayısıyla dikkatli uygulama gerektiriyor.

Eğer, yukarıdaki görseldeki gibi fazla ürün güzelce temizlemeden uygulanırsa renk daha canlı görünse de göz kapağına ve kirpiklere bulaşma yapıyor. Fırçadaki fazla ürün güzelce temizlenip uygulanırsa böyle bir sorun olmuyor ancak renk daha açık göründüğü için üzerinden tekrar geçmek gerekiyor.
 

Bu fotoğrafta fazla ürünü temizleyerek tek kat ve birden fazla kat olarak uyguladım. Soldaki şekilde gördüğünüz gibi, fazla ürün temizlendiğinde renk ilk katta oldukça soluk çıkıyor. Üzerinden geçtikçe renk belirginleşiyor. Yine aynı şeklin eyelinerın ne kadar rahat sürülebildiğinin de yansıdığını düşünüyorum. Fırça ince olmasına rağmen istenilen şekilde rahatça sürülebiliyor.

Elimde 1 dakika olmadan kurusa da yağlı gözkapağımda kuruması birkaç dakikayı buldu. Bu noktada da fırçada kalan fazla ürünü temizleyerek sürmek önemli. Bu şekilde sürüldüğü takdirde kuruyana kadar da bulaşma yapmadığı için sorun olmuyor.

Renk, hafif ışıltılar içeriyor ama bu ışıltılar göze batmıyor.
En başarısız yanı ise çıplak göze uygulandığında kalıcılık konusunda başarılı olmaması. Sürdükten 2 saat sonra göz pınarlarıma yakın olan kısımlarda eyelinerdan eser kalmadı. Kalan kısımda ise renk solmuştu. 
Göz kapağınızın yapısı benimki kadar yağlı değilse bu kadar çabuk uçup gitmeyebilir ancak yine de sürenin çok uzun olacağını sanmıyorum. 

 Ben, renginden ve kolay uygulanabilmesinden dolayı sevdim. En azından göz kapağımın rengini eşitlemek için bazdan da vazgeçmeyeceğim için kalıcılık konusundaki başarısızlığı benim için çok sorun olmuyor. Siz de benim gibi bazdan vazgeçemeyenlerdenseniz severek kullanabileceğiniz bir ürün. Ancak bu sıcakta sıfır ten makyajına sadece eyeliner uygulamak istiyorsanız, aradığınız eyeliner bu eyeliner değil.

Ürünün fiyatı 16,90 TL. Flormar mağazalarından ve internet sitesinden bulabilirsiniz. Sitesinden incelemek veya almak isterseniz tık tık.


 makyajmaceralari@hotmail.com

19 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Flormar her koleksiyonda bizi daha da çekecek ambalajlar yapmayı iyi biliyor :)

      Sil
  2. rujları ve farlarına bakmıştım ama heüz alamadım bir şey karar verip.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ^^ Ruj ve fardansa eyeliner daha iyi bir tercih bence. Kalıcılığı tek başınayken kötü olsa da renkleri için değer.

      Sil
  3. Harika görünüyor, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Renkleri de ambalajları da çok güzel:) Kahverengi gözlere ben çok yakıştırıyorum bu renkleri kontrast oluşturup daha da belirginleştiriyor ama renkli gözlerde bu etki tam oluşmuyor maalesef ya da en azından bende öyle olmuyor :( Koleksiyonda keşke bir de mürdüm-mor geçişli bir renk olsaydı demekten kendimi alamadım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli gözlere renkli eyelinerdan ziyade mavi,yeşil gibi farları çok yakıştırıyorum ben. Tek bir rengi bile güzelce dağıtınca çok güzel görünüyor bence. Flormar 2 koleksiyondur renkli eyeliner çıkarıyor. Umarım bir dahaki koleksiyonda da öyle olur ^^

      Sil
  5. rengi ambalajı gerçekten çok tatlı

    YanıtlaSil
  6. Buna benzer yeşil renkli eyeliner kalemi maybelline de var.sürümü falan çok kolay ve sürdükten hemen sonra sabitleniyo.aynı seride siyah ve koyu Mavi de var.kalem formu kolay kullanım sağlıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline'in renkli kalemlerini çok seviyorum. Aynı seri mi bilmiyorum ama bende de altın sarısı olan var. Ama göz kalemlerini eyeliner gibi çekmekten hiç hoşlanmıyorum. Gözün altında, içlere güzel oluyorlar bence :)

      Sil
    2. Göz Kalemi gibi değil.keçe uçlu kalem eyeliner.sadece sürülümü çok daha kolay oluyor :-)

      Sil
    3. Aa, keçe uçluysa denemek lazım :) Keçe uçlu olarak Flormar'ınkini de seviyorum ben. Pin Up Koleksiyonu'ndaki renkler çok hoş.

      Sil
  7. Ambalaj değilde kutusuna bayıldım (-; keşke kutusundaki desenlerden yapsalarmış, renk harika canım güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sevmesek bile tüm renkleri tamamlardık sanırım :D Çok teşekkürler tatlım ^^

      Sil
  8. Sırf ambalajı için alınır. :D

    YanıtlaSil