Cuma, Nisan 17, 2015

[YENİ] Clinique Pop Ruj - 08 Cherry Pop


Son dönemde beni en çok heyecanlandıran serilerden biri de Clinique Pop oldu. 
Clinique Pop rujlar aslında sadece ruj değil, aynı zamanda dudak bazı.


Rujların ambalajları oldukça şık. Rujların ilgimi çekmesindeki en büyük etkenlerden birinin bu olduğunu itiraf etmeliyim. Her bir rujun ambalajı, kendisiyle aynı renkte.


Seride normalde 16 renk seçeneği var. Nedense bize Rujlar çok yeni olduğu için internette pek sağlıklı renk bilgisi edinemeden almak zorunda kaldım. Bu nedenle dudağıma uyum sorunu yaşamayacağından emin olduğum kırmızı tonlarında görünenler arasında tercih yaparak 08 - Cherry Pop'u tercih ettim.


Ürünün içeriği bu şekilde. Paraben ve talc gibi ürünleri göremesem de yine de pek temiz bir içeriği olduğu söylenemez.


Cherry Pop, beklediğimden daha yoğun kırmızı görünse de sürünce ürktüğüm kadar yoğun bir kırmızılık vermedi.


Rengi "mavi altonlu kırmızı-fuşya" olarak tanımlansa da benim gibi koyu renkli dudaklarınız varsa biraz daha açık duracaktır. 


Clinique Pop rujlar dudağa yoğun renk vermeyi, gün boyu nemlendirip beslemeyi ve uzun süre canlı olarak dudakta kalmayı vaat ediyor. Aynı zamanda dudak bazı özelliğinde olduğu için pürüzsüz bir görünüm sağlayacağı iddiasında.



Rujun kapatıcılığı oldukça iyi. Gerçekten de yoğun renk veriyor. Rengini vermesi için tek kat uygulamak yetiyor. Yine de güçlü bir renk olduğu için en azından dudakların kenarlarını dudak kalemiyle çerçeveleyerek uygulamakta yarar var.


Oldukça canlı bir duruşu var. Henüz vaatlerini okumadan bu düşüncedeydim. Sürüldüğünde zaten nemli ve canlı olan duruşu, zaman geçtikçe de kolay kolay bozulmuyor. Yemek yerken ve içecek içerken bulaşma yapıyor. Bolca sıvı tükettiğim ve yağlı bir yemek yediğim bir günde, 4-5 saatin sonunda ortasında solma gözlemledim. Ancak bunun dışında ruj olduğu gibi duruyordu.
Sadece yağlı bir şeyler yiyince yenileyerek gün boyunca idare edilebilecek bir ruj. Yoğun renk veren ve mat bitirişli olmayan diğer rujlara göre kalıcılık konusunda  oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.


Dudak bazı özelliği de taşımasından dolayı pürüzsüz dudak vaadinde bulunan ürün, bu vaadini da gerçekleştiriyor diyebilirim. İleri derecede pürüzsüz bitirişi olan bazı likit rujlar kadar (Rimmel Apocalips, The Balm Read My Lips gibi) pürüzsüz bir bitirişi yok. Ancak bu konuda da kesinlikle benzer özellikteki rujlardan ileride. Gördüğünüz fotoğraflarda kuru durumda olan dudaklarıma direkt uyguladım ve oldukça yakından fotoğraflarını çektim. Tüm bunlara rağmen dudak çizgilerim oldukça az görünüyor.


Clinique Pop rujlar şu anda Clinique Online'da satışta. (Almak veya incelemek isterseniz tık tık.)
Mayıs ayında ise tüm Clinique satış noktalarında satışta olacak.

Yorumlarımdan da anlaşılacağı gibi, gerçekten hoşuma giden bir ruj oldu. Riskli bir renk olmasına rağmen almayı düşündüğüm ilk renk "Cola Pop" idi. Fakat nasıl bir şanssızlıksa ben aldığım dönemde sitede satışa dahi konulmamış tek renkti. Mağazalarda satışa sunulduğunda o rengi de almayı düşünecek kadar çok hoşuma gitti bu seri.

Clinique Pop rujların fiyatı 74 TL. Genellikle drugstore rujları alan biri olarak 74 TL'yi bir ruj için pahalı buluyorum. Yine de benzer seviyedeki markalarla kıyaslayacak olursak, aynı duruş ve kalıcılık performansınu gösteremeyen Mac rujlardansa 20 TL fazla vererek bu seriden ruj almayı tercih ederim. Özellikle Clinique ürünleri ile tanışmak isteyenler, Clinique Online'dan aldıkları takdirde oldukça avantajlı hale gelebilir.




Instagram : makyajmaceralari_
makyajmaceralari@hotmail.com

4 yorum:

  1. cok yakismis, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Dudak bazı özelliği olması da ayrıca güzelmiş, ben de merak ettim simdi :)) rengi de süpermiş ve sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım (: Mutlaka dene derim (:

      Sil