Çarşamba, Mart 11, 2015

Sık Kullandığım Ürünler #2 - Şubat 2015

Ten ürünlerinde çok istikrarlı, diğerlerinde ise çok istikrarsız biri olarak bu yazıyı hazırlayacak şekilde hareket etmek benim için gerçekten zor oluyor.


İlk olarak Şubat ayında en sık kullandığım dudak ürünleri ve en sık kullandığım ojeden bahsedeceğim.

Rimmel London Salon PRO Oje - 237 Soul Session en sık sürdüğüm oje oldu. Rengi o kadar sade ve şık duruyor ki sürdüğümde sürekli tırnaklarıma bakıyorum. Dikkatli sürdüğünüz takdirde pürüzlü görüntü oluşturmayan bir yapısı var. Fakat ne yazık ki ancak 1-2 gün idare edebiliyor. Yine de rengine bakmanızı öneririm.

Maybelline Baby Lips Dudak Balmı, "lütfen artık bitsin!" diyerek düzenli kullanmaya başladığım bir ürün. Baby Lips'ler her ne kadar şirin olsalar da herhangi bir numaraları yok. Renkli olanları en azından verdikleri hafif renk için tercih edilebilir olsa da renksiz olanı gerçekten yer kaplamaktan ve şirin görüntü vermekten öteye gidemiyor.

Rimmel London Moisture Renew - 230 Coral Garden, yapısını ve rengini çok sevdiğim, baharda da sık sık kullanacağımı düşündüğüm bir ruj. Bu seriyle tanışmama vesile oldu ve hemen seriden başka bir rengi daha aldım. Eğer siz de benim gibi nemli duruş ve yoğun renk seviyorsanız bu seriyi denemenizi öneririm.


Essence Longlasting Ruj - 06 Barely There, yeniden alınmaya ve favori rujum olmaya aday. Bende ne çok açık ne de çok koyu duruyor. En yakın arkadaşım bu ruju sürdüğümde sürekli iltifat ediyor. Ee haliyle ben de vazgeçemiyorum :D Sadece kalıcılık konusunda biraz daha iyi olmasını beklerdim. Bu konuda maalesef beklediğimi veremedi.


Flormar Pin- Up Koleksiyonu Too Voluma Maskara - Too Burgundy aldıktan aylar sonra elimin gittiği ve sevdiğim bir maskara oldu. Hacim, uzunluk ve ayırma konularında kayda değer bir performansı yok. Ortalama bir performansa sahip. Benim kullanma nedenim renkli olması. Göz makyajı konusunda üşengeç olduğum bu ayda bu maskarayı bol bol tercih ettim. Renginden dolayı gözlerime hareket kattı ve olmayan farımın, eyelinerımın eksikliği hissedilmedi. Bu koleksiyondan bir rengi daha denemeyi düşünüyorum.

Essence Maskara Bazı, az önce bahsettiğim ortalama performanslı Flormar maskara ile kullandım. İstisnası olmadı. O nedenle günlük kullanıma daha uygun, daha başarılı maskaralarda nasıl bir performans sergileyeceğini hala bilmesem de bu maskara ile birlikte kullanışlı buldum.

Essence Longlasting Göz Kalemi - 01 Black Fever hala favori göz kalemim. Bu ay kalem tercihim yine siyaha döndüğü için bolca kullandım. Rengini, kalıcılığını seviyorum.

The Balm Shady Lady Tekli Far - Shameless Shana en sevdiğim tekli farlarımdan. Abartı olmayan, ideal yumuşaklıkta ve renk verme konusunda da oldukça başarılı. Rengini çok beğeniyorum ve tek başına rahatça kullanılabilir olduğunu düşünüyorum.


Ten grubu konusunda Şubat ayı benim için geçiş ayıydı. O nedenle pek bereketli bir görüntü sunamasam da bu ay kullandığım ürünler çok hoşuma gitti ve gelecek yazımda onları sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

MUA Matte Perfect Foundation, başlangıçta sevdiğim ancak sonrasında tatmin edici bulmadığım bir ürün oldu. Kapatıcılığı iyi denilebilecek seviyede. Benim hoşuma gitmeyen yanı ise fazla likit olması. Yüzümden akıp gidecekmiş gibi hissederek sürmek beni bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Yine ara ara kullanabilirim sanırım; ancak kendisi artık daimi fondötenim değil.

Maybelline Baby Skin Gözenek Görünümünü Azaltıcı Baz, geçen ay da sık kullandığım ürünler arasında gördüğünüz bir baz. Ten ürünlerinde istediğimi bulunca kolay kolay değiştirmiyorum. Bazen ise istediğimi bulamasam da değiştiremiyorum, Tam da bu üründe olduğu gibi. Kötü bir baz değil kesinlikle. Fiyatına göre başarılı bir ürün. Orta seviyede gözenek problemi olanları tam olarak tatmin etmesi de mümkün. Ancak benim gözeneklerim gerçekten geniş ve kapatıcılık sağlasa da kullandığım en iyi baz olmayı başaramadı. Artık bitmek üzere. Aynısından bir daha alacağımı sanmıyorum.

Geçtiğimiz ay en sık kullandığım ürünler bunlardı :) Daha çok vakit bulabildiğim zamanlar geldiğinde bu yazının benzerini bakım ürünleri için de yazmaya başlamak istiyorum.

Bir önceki ayda sık kullandığım ürünleri okumak isterseniz buradan okuyabilirsiniz.

Sevgiler ^^ 

2 yorum:

  1. Cok guzel bir yazi olmus tatlim. Ben de surekli kullandigim urunlerin yazisini yazsam iyi olacak . Bu arada The Balm tekli farlarimi unutmustum yarin kullanayimm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim ^^ Yazdığın takdirde zevkle okunacağından eminim :) The Balm tekli farlar genelde unutulup gidiyor :)

      Sil