Çarşamba, Şubat 18, 2015

H&M Nude Eyes Kaş ve Göz Farı Paleti

Herkese merhaba,

H&M gibi hızlı ürün değişimi olan markaların ürünlerini hemencecik yazmak istesem de hem yoğunluğum, hem bilgisayarımın biraz değişik hallere bürünmesi, hem de günlerdir hepimizin içini yakan malum olaydan dolayı yazma fırsatım olmadı.

H&M'in çok memnun eden ürünü nadir bulunsa da ürünlerinin albenisi daima devam ediyor.

Bu ürünün çok çok benzeri aylar önce satışa sunulmuş. Anahtarlıklarda olduğu gibi bir süre sonra çok az değiştirilerek tekrar piyasaya sürüldü sanırım.
 Bir de "Smokey Eyes" versiyonu var.  Yanlış hatırlamıyorsam beyaz, gri ve siyah farlardan oluşuyordu.

Palette 3 adet sedefli göz farı ve 3 adet de kaş farı bulunuyor. Her iki türü de uygulamaya elverişli bir aplikatör de mevcut.


H&M, tüm ürünlerinde olduğu gibi her bir farın içeriğini ayrı ayrı yazmış. İçeriğinde paraben göremedim; ancak talc mevcut.

 

"Nude Eyes" adına yakışır şekilde farların renkleri çok doğal.


Kaşlarımı doğal halde tercih etsem de bu paleti incelemek adına farları denedim. Saçlarım çok koyu olduğu için ben koyu kahverengi ve siyah olan farları tercih ettim. Siyah olanın tek başına yapay bir görüntü vermesinden korktuğum için karıştırdım. Sonuçtan memnun kaldım. Doğal bir görüntü  veriyorlar ve kalıcılıkları iyi.


Kaş farlarının pigmentasyonları, kaş farı olduklarından dolayı yeterli. Hatta daha fazlası kaşlarımızı doldururken bizi zor durumda bırakabilir ve kötü görüntüler ortaya çıkabilirdi.

Göz farlarının pigmentasyonlarına ne yazık ki çok iyi diyemeyeceğim. Tabi en azından renklerini veriyorlar. Gözüme uyguladığımda hayalkırıklığı olacağını ve neredeyse hiç renk vermeyeceklerini düşünsem de beni yanılttılar. Bazsız kullanmama rağmen kendilerini rahatça gösterebildiler. 5-6 saat kaldılar.

Paletin fiyatı 12,99 TL. H&M mağazalarında hala mevcut.

Olmazsa olmaz bir ürün değil. Eğer bu renklere, göz ve kaş farlarının birlikte olduğu bir palete ihtiyacınız varsa ihtiyacınızı karşılayacaktır. Aksi takdirde almaya çok da değmez diye düşünüyorum.

Sevgiler ^^

6 yorum:

  1. Canım seni yeni keşfettim ve takibe aldım GFC den . bana da beklerim. sevgiler
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Aslında renkleri çok güzel ama cidden sanki hiç renk vermeyecekmiş gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlkle. Swatchlarken bu düşünceden dolayı oldukça mutsuz olmuştum.

      Sil
  3. H&M farlarin ambalajlari al beni diyor her defa ama hakkinda okudugum olumsuz yorumlar nedeniyle vazgeciyorum. Her defasinda da "iyi ki almamisim"diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada iyi ürünler de çıkıp beni şaşırtıyor; ama genellikle gerçekten de "iyi ki almamışım" denilecek cinsten ürünler maalesef.

      Sil