Pazartesi, Kasım 17, 2014

Yeni Keşfim xtras.co.uk ve İlk Siparişimin Tüm Ayrıntıları ! :)

Bugün çook mutluyum; çünkü bir yurtdışı kozmetik alışverişi denemem daha başarıyla sonuçlandı :)

Daha önce yurtdışından kozmetik için beautyjoint, muastore.co.uk ve roseroseshop.com sitelerinden alışveriş yapmıştım.(Bu alışverişlerimin detayları için tık tık.)

Her site Türkiye'ye gönderim yapmadığı için bulunan her bir site ayrı kıymetli oluyor benim için. Hele ki kargo ücreti yoksa!
Bu nedenlerle xtras.co.uk'u bulunca çok sevindim.

Daha önce burada W7 In The Buff paleti almış ve sevmiştim.( Yorumlarımı okumak isterseniz tık tık.)
İnternette dolaşırken W7'nin diğer büyük paletlerini görünce kesinlikle almam gerektiğini düşünerek araştırmaya başladım.İşte o sırada da xtras.co.uk karşıma çıktı.

"Türkiye'ye gönderim var mıdır acaba?" diye düşünürken gönderim olduğunu ve hatta ücretsiz kargo olduğunu görünce mutluluktan havalara uçtum.Sanırım her zaman ücretsiz kargo yok; ancak şu anda hala ücretsiz.

Almak istediğim paletler zaten indirimdeydi ve üstüne %25 daha indirim vardı.
İlk palet W7 In The Buff: Lightly Toasted  ve diğeri de W7 In The Nude idi. Her biri £5,99 GBP iken bir de %25 indirimi ekleyince ikisi beraber £ 8,98 GBP oldu. Yani o günün kuru ile 32 TL :)


5-10 gün içerisinde teslimat vaat ettikleri için sonucu çok merak ediyordum. Açıkçası o kadar hızlı teslimat beklentim yoktu.(Malum,yurtiçinde bile o kadar çabuk elimize geçmiyor nerdeyse.)
Ancak beni şaşırttılar. Siparişimi 10.11.2014 tarihinde vermiştim. Hemen aynı gün kargoya vermişlerdi. Ve paket bugün,yani 16.11.2014 tarihinde elime geçti.Sadece 6 güncük! Bence yurtdışı alışverişine göre harika bir hız.

Ürünler oldukça güzel sarılmıştı.


Paletlerin içleri ise şöyle :



Kozmetik bölümünde W7, Rimmel, Loreal,Maybelline,Max Factor,Sally Hansen,Manhattan ve Hard Candy markalarının çok sayıda ürününü bulabilirsiniz. Bunun dışında da birçok kozmetik markasından ürün var.

Bundan sonra takip edeceğim sitelerden biri de bu site oldu. İlk alışverişimin oldukça karlı olduğunu düşünüyorum :)
Ürünleri aldıktan sonra Naked ve Naked 3 paletlere dupe olarak gösterenler olduğunu gördüm. İlerleyen günlerde ben de yorumlarımı paylaşacağım :)

Sizin tavsiye ettiğiniz yurtdışı kozmetik siteleri neler?

Sevgiler:*


 makyajmaceralari@hotmail.com

10 yorum:

  1. Merhaba cok hoşmus Yorumları bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim ^^ İlk fırsatta deneyip yazacağım :)

      Sil
  2. Oooo süper gelmiş cidden, güle güle kullan!!! Ayrıca paletlerden üstteki Naked'ın bire bir aynısı kesinlikle. Bende Naked 3 yok; ama, sanırım onun da renkleri 3 ile aynı! Güle güle kullan :) Benim de aklıma düştü şimdi, yapılarını yazdıktan sonra bakabilirim :)) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bende bu siteden alışveriş yaptım da size kargo takip numarası yollamışlar mıydı acaba?
    Sizden görüp aldım memnun kalmışsınızdır umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Takip numarası vermemişlerdi; ancak sorunsuzca elime ulaştı.Ürünleri denemeye hala kıyamadım.Umarım size de sorunsuzca ulaşır :)

      Sil
  4. Black Friday nedeniyle cüzdanımı boşalttığım için şimdilik sadece uzaktan bakıyorum siteye ama güzel bir keşif olmuş, aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım. bende verip vermeme arasında kaldım gümrük olaylarından dolayı. yorumlarını bekliyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Birkaç gün içerisinde yorumlarımı yazmayı umuyorum ^^

      Sil