Pazar, Eylül 28, 2014

Makyaj Masası Düzeni #1 : Bölmeli Kutu


Makyaj malzemelerini düzenlemenin ne kadar büyük dert olduğundan uzun uzun yakınmama gerek yok; çünkü eminim hepiniz beni çok iyi anlıyorsunuz.

Makyaja ilgi duymaya başlayıp makyaj malzemelerim çoğaldığından beri onları düzenli bir şekilde yerleştirmek de ciddi bir problem olmaya başladı.
Küçük,şirin kutularla bu düzeni sağlamaya çalıştım; ancak her ne kadar o kutuya özgü bir düzen olsa da 7-8 tane kutu olunca masanın kalabalığı iç daraltıyordu.
Bunca aydır bir türlü içime sinen bir ürün bulamamıştım. O yüzden Tchibo'da "Çalışma Masası Düzenleyicisi" adı altında bu ürünleri görünce çok mutlu oldum :)


Ürünün yapıldığı madde "dayanıklı karton" olarak belirtilmiş.Bu yüzden ilkini alırken sağlamlığından dolayı şüphelerim vardı.
Ancak açıp bakınca gördüm ki ahşap olsa da durum farklı olmazmış. Gerçekten inanılmaz sağlam yapılmış.



Yükümün azalacağını biliyordum; ancak bu kadar çok ürün alabileceğini de düşünmemiştim :) Göz kalemlerimi,eyelinerlarımı,rujlarımın büyük bir kısmını tek birine sığdırabildim.

Hal böyle olunca ertesi gün hemen gidip bir tane daha aldım :) Maalesef aynı renkten kalmamıştı.


Buna da sığdırabildiğim maskara ve farlarımı yerleştirdim.



Bu ikisine sığmayan çok fazla ürünüm olmadı. O ürünler de zaten sık kullandıklarımdan olmadığı için bir kutuya koyup dolaba kaldırdım.
Bir de sık kullandığım büyük paletler sığmadı. Ancak onları da çekmeceye yada masaya,bunların yanına koyuyorum. Göz yoracak derecede bir sorun olmuyor.

Önceden makyaj malzemelerimin görüntüsü,masanın yoğunluğu gerçekten boğucu olurdu. Bu ürünler sayesinde rahatladığı için gerçekten ailecek mutluyuz :D


Biliyorsunuz Tchibo'da konsept ve ürünler dönemlik oluyor. Bu yüzden bu ürünün dönemi bitmeden sizlerle paylaşmanın iyi olacağını düşündüm.

Ürünü Tchibo mağazalarından 36,95 TL'ye alabilirsiniz. İnternetten almak isterseniz tık tık.

Sizin makyaj düzeniniz nasıl? Kapalı yerlerde saklamayı mı tercih ediyorsunuz yoksa benim gibi "açıkta ama mümkün olduğunca az yer kaplayacak" şekilde mi düzenliyorsunuz?

Sevgiler :*



 makyajmaceralari@hotmail.com

7 yorum:

  1. gerçekten güzelmiş bu ürün, boyanabilir de istenen renkte:) epey de ürün almış

    YanıtlaSil
  2. vuaaa harika bişiey buu!! güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  3. nyx ürünlerini nereden aldın bu arada cidden harika bir şey :)

    YanıtlaSil