Salı, Temmuz 22, 2014

Yves Rocher Hindistan Cevizli Duş Jeli

Merhabalaar,

Bugün çok çok sevdiğim bir duş jelinden bahsetmek istiyorum :)




Ürünün boyu 400 ml. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kadar kullanabildim.
Ben ambalajından hoşlanıyorum ancak sıradan bir şişe formatında olmasından hoşlanmayanlar çıkabilir.Yani o açıdan pek pratik değil.


Ürün oldukça yoğun ve güzel bir hindistan cevizi kokusuna sahip.Benim gibi hindistan cevizi kokusuna bayılanlar için muhteşem :)

Bazı duş jelleri sürdükten sonra vücutta kuru ve pek hoş olmayan bir his bırakıyor.Bu duş jeli ise kremli olduğu için yumuşacık.İnsanın sürdükçe süresi geliyor.Benim için en büyük artısı bu oldu.

 (Hedef biraz şaştı ama kıvamını rahatça görebilirsiniz :D )



Aslında biraz akışkan kıvamlı bir kreme benziyor diyebiliriz.

Oldukça güzel köpürüyor.

Kısacası bir duş jelinden beklediğim tüm özelliklere sahip.Ben çok çok memnun kaldım.

Hindistan cevizinden başka çilek,organik frambuaz,organik yulaf,vanilya,böğürtlen,zeytin yağı gibi çeşitleri var. Bundan sonra fırsat bulduğumda bunlardan birini deneyeceğim :)

19.90 TL'ye Yves Rocher mağazalarında bulabilirsiniz.Ayrıca internet üzerinden sipariş vermek isterseniz tık tık

Siz Yves Rocher'nin kremli duş jellerinden denediniz mi?Duş jellerinde en çok hangi aromayı seviyorsunuz?

Sevgiler :*

2 yorum:

  1. Canım benimde bu ürünü bir kez deneme fırsatım oldu. Çok sevdim kokusunu ancak artık duş jeli kullanmayı bıraktım. Neden diyecek olursan hepsinin içerisinde az yada cok kanserojen madde paraben slikon vs. yer alıyor. Eskiye dönüp sabun kullanmak en dogrsu düye düşünüyorum artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal sabunlar kesinlikle en sağlıklısı diye düşünüyorum ben de.Ancak bu yazıda diğer duş jellerinde bahsettiğim o "hoş olmayan his",yani o kuruluk,gıcırtı hissi sabunlarda çok daha fazla oluyor bende.O yüzden hiç kullanamıyorum :/

      Sil