Perşembe, Haziran 26, 2014

Sivilce Problemi Olanlar İçin : LaDione SPA Yüz ve Vücut Maskesi

Merhabaalaar,

Sürekli makyaj ürünü tanıttığımı farkettim.Kesinlikle renkli kozmetiği tanıtmayı daha çok seviyorum;ama arada bakım ürünlerini de tanıtmak gerek :)

Bugün sizlere oldukça uzun süredir kullandığım bir maskeyi tanıtmak istiyorum.


Bakalım vaatleri nelermiş?


Aynı zamanda vücut maskesi de olduğu için böyle olsa da ben sadece yüzde denedim.Alırken mağazadaki görevli bana sivilce problemi olanlar ve yağlı cilde sahip olanlar için iyi olduğunu söylemişti.
Yani yüz konusunda vaadi benim için bunlardı :)

Bazı ürünler açıklama konusunda çok yetersiz oluyorlar ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor.Bu ürün ise bu konuda oldukça güzel.Arka tarafının neredeyse tamamı yararlı.Faydaları,kullanım şekli ve uyarılar güzelce anlatılmış.




Gelelim benim nasıl kullandığıma ve yorumlarıma:


Ürünün kıvamını diş macununun biraz koyusuna benzetebilirim.
Ben ürünü duştan sonra kullandım.Duştan çıkınca hafif nemli yüzüme orta kalınlıkta bir tabaka halinde uyguladım.
Yani haftada 3-4 kere uygulamış oldum.

2 fındık tanesi kadar ürün tüm yüzünüze ince-orta arası kalınlıkta bir tabaka uygulamaya yetiyor.

Sürdükten 1 dakika sonra maske kuruyor.


Kil maskesi kullananlar bilecektir: bu kurumayla beraber cildiniz ciddi derece geriliyor.Maske yer yer çatlamaya ve hafifçe açılmaya başlıyor.Konuşmakta biraz zorlanabiliyorsunuz.

Ben yağlı bir cilde sahip olduğum için 25-30 dakika bekletiyorum.
Daha sonra ılık suyla duruluyorum.

Temizlemek,herhangi bir jeli temizlemek kadar kolay olmasa da inanılmaz zor da olmuyor.Her bir yanağı 3-4 kere su ile ovaladığınızda tamamen çıkmış oluyor.Ve böylece çok güzel bir temizlik hissine "merhaba" diyorsunuz :)

Cildiniz hafif pembemsi oluyor ve biraz da kuru oluyor.İsterseniz nemlendirici uygulayabilirsiniz;ancak ben yağlı bir cildim olduğu için bir süre olduğu halde bırakmayı tercih ediyorum çünkü kuruluk rahatsız edici bir seviyede olmuyor.

Ben bu temizlik hissini o kadar çok seviyorum ki maskeden sonra dışarı çıkacaksam makyaj yapmıyorum :) Sadece göz kalemi sürüp öyle çıkıyorum.

Ürün oldukça bereketli.Aldığım ve kullanmaya başladığım tarihi tam olarak hatırlamamakla beraber kış olduğunu hatırlıyorum.O zamandan beri belki birkaç kere aksatmışımdır;ama onun dışında her hafta 3-4 kere uyguladım.
Artık bitecek düşüncesiyle 1,5-2 hafta önce fotoğraflamama rağmen hala da bitmedi :)

Açıklamalarda yazdığı gibi gerçekten de ilk kullanımlarda sivilceye yol açabiliyor.Ben kullanmaya başladığımda 2 tane sivilcem çıktı.Normalde pek sivilce problemim olmasa da sınav dönemlerinde yüzüme doluşurlardı.
Ancak bu sınav döneminde,kullanmayı ihmal ettiğim dönemde çıkan 1 tane dışında bolca çekirdek de tüketmeme rağmen sivilce problemi yaşamadım :)

Vücut için vaat ettikleri konusunda fikrim olmasa da yüzdeki kırmızılıklar ve sivilceler konusunda oldukça etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Benim için güzel bir tecrübe oldu :) Yeni maskeler denemek istediğim için bitince almayacağım.Ancak sivilce problemi yaşayacak olursam ilk koşacağım ürün bu olur.
Sivilce problemi yaşayanların,özellikle de bu problemi süreklilik arzedenlerin denemelerini öneririm :)

Ürünü Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.Aylar önce aldığım için fiyatını hatırlamıyorum;ancak 10-15 TL arasında olduğunu sanıyorum.Bir dahaki gidişimde bakacağım.

Bu ürünü başka deneyen var mı?Siz de benim gibi memnun kaldınız mı?

4 yorum:

  1. Bende severek kullanıyorum bunu çok güzel temizliyor cildi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle,verdiği temizlik hissi çok güzel :)

      Sil
  2. Ben merak ettim bu maskeyi ve evet sivilce problemim var, ilk gidişimde bakacağım Gratis'e kuzum :) güzel bir yazı olmuş, çok faydalı eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarını merakla bekliyorum tatlım :) Umarım senin cildine de iyi gelir ve sen de memnun kalırsın :)

      Sil