Pazartesi, Mart 24, 2014

Instagram Maceraları #1

Hepinize merhaba ,
Sevgili Nisa'ya özendim ve ben de her hafta Instagram paylaşımlarımla sayfamı renklendirmeye karar verdim :)

Blogda zaten paylaştıklarımın fotoğraflarını es geçeceğim.



Ben tam bir dergi canavarıyım kızlar! Bunu yazın gelmesiyle birlikte hepimizin başlamaya çalıştığı diyet & fitness işiyle birleştirince işte ortaya böyle bir tablo çıktı.
Formsantre ve Women's Healt'i zaten her ay okurum;ancak Women's Fitness benim için yeniydi.Diğerleri kadar olmasa da o da okunulası bir dergiymiş :)



Hem hesaplı hem de benim tarzıma uygun olduğu için en sevdiğim mağaza H&M.İndirimi duyunca ne halde olduğumu hiç takmadan fırladım.Beklediğim kadar olmasa da güzel bir alışveriş oldu.Gözlük 5 TL,kolye 10 TL,çanta 10 TL,elbise 25 TL,sütyen 15 TL.Bunlar indirimli olarak kaptıklarım.
Hello Kitty'li kutuyu da ne zamandır istiyordum :) Aslında çocuk reyonundaki bir beslenme çantası olur kendisi.




Mutfak blogu açmayı düşünen biriydim birkaç ay öncesine kadar :) Babam sütlaç hastasıdır ve en sevdiği sütlaçları yapmayı da sonunda başardım.3-4 defadır uyguladığım bir tarif var ki efsane...Bunlar da onun meyveleri.


Veee pazar günümü karmakarışık olan kozmetiklerimi düzenlemekle geçirdim.Asıl bu fotoğrafları paylaşmasam olmazdı :)

Önce rujlarıma el atttım.Çok ilgilenmediğim dönemde annemden kaptığım bazı eski rujlar da varmış kutumda.1-2 tane ruju da atmak zorunda kaldım maalesef.Kalanı silip az önce gördüğünüz Hello Kitty kutusuna dizdim.





Arada düzenlediğim cilt ürünlerini fotoğraflamadım.En son olarak ojelerle oyalandım:



Marka marka ayırarak masaya dizdim ojelerimi.Kimden ne kadar olduğunu görmek istedim.Özellikle  Golden Rose'larımın fazlalığı beni şaşırttı.Bunlar toplam 68 taneymiş,annem üşenmeyip saydı :D

Önceki fotoğrafta olmayan Sephora ojelerimi ve asıl kutuya sığmayanları(onlar alttaki foto çekinirken henüz yoktu) da başka bir yere dizdim:





Kozmetikler bitince tek tük olan takılarımı da hoş bir şekilde kutuya koymak istedim.Normalde küçük küçük kutularda duruyorlardı;ama bu defa Lila Kutu'dan gelen tatlı kutuya koydum.



Sadece bu hafta değil,genellikle paylaşımları bu konularda oluyor.Bazen moda,bazen kozmetik,bazen sağlıklı beslenme,bazense yemek.
Tabi aynı blogum gibi Instagram hesabım da çok yeni :)
Takip etmek isteeyenler için hesabım @makyajmaceralari

Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. çok güzel olmuş :)) yazı dizisi bence Instagram Maceraları olmalı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak bahsettiğin yapıcı yorumlardan olmuş bu :) Fikir anneliğinden isim anneliğine geçmiş bulunuyorsun Nisaa :)
      Teşekkür ederim bu güzel fikir için :)

      Sil