Salı, Mart 18, 2014

Golden Rose,M.A.C,Essence,Wet'N Wild ve MUA Alışverişlerim ! :)

Eveet kızlar,başlıktan da anlayacağınız üzere son günlerde biraz sapıttım :)

Ben makyaj ustası değilim sonuçta,bu blogtaki ilk amacım ürünleri paylaşmak,sizlerle beraber keşfetmek.Benim başka blogları gezerken en sevdiğim şeylerden biri alışveriş yazılarıdır.Bu nedenle de fiyatlarını da belirterek (hatırladığım kadarıyla) aldıklarımı yazmak istiyorum.

Öncelikle haftasonu yaptığım Essence(Daha doğrusu Rossmann;ama hep Essence aldım :D ) alışverişimden bahsetmek istiyorum.Henüz vücut direncim artmamışken çıkmakla büyük hata ettiğimi anlasam da bu güzellikleri almış olmak çektiğim cefanın etkisini azalttı :)

Essence,Love Letters koleksiyonu ile ilgimi çekmeye başlayan bir marka.Açıkçası ürünlerini pek kullanmışlığım yok.Seveceğim bir marka olmasını umuyorum.
Instagram'da gördüğümden beri tırnak damga setini aklıma koymuştum.Ancak baktığım hiçbir mağazada bulamamıştım.Derken sürpriz bir şekilde karşıma çıktı !









Fiyatı 10,25 TL idi.Elbette dener denemez yorumlarımı paylaşacağım.



Love Letters koleksiyonun yumuşak renklerle dolu oje serisine bayıldım.Denemek için şimdilik bu rengini aldım;ancak beğenirsem diğer renkleri de kapacağım hemen.Fiyatı 4,99 yada 5,99 idi.


Sizi bilmem ;ama benim cildim yağlı ve gözlerim hassas olduğu için göz kalemi arayışım hiç bitmiyor.Şu anda kullandığım H&M göz kaleminden memnun olsam da bunu görünce denemek istedim.
Birthday Party yazan ürün ise Rival De Loop markasının jel eyelinerıymış.Normal fiyatı 10 TL;ama 5 TL'ye düşmüştü.Ee bu fiyata jel eyeliner görüp de denemezsek ayıp olur :)





Vee işte Love Letters koleksiyonun en beğendiğim ürünü ! :) Yine aynı ojelerdeki gibi yumuşacık renkler.Görür görmez bayıldım bu palete.Yanılmıyorsam 13 TL gibi makul bir fiyatı vardı.
Renkleri ve yorumlarımı da dener denemez paylaşacağım :)

Essence ürünleri ile tanışma alışverişim işte böyleydi.
Ama bu aralar evde kalmak zorunda kalıp bu yüzden de online alışveriş damarı kabaran ben,hiç durur muyum! Önce Golden Rose'un sitesine,sonra da M.A.C'e dadandım.

Yakın zamanda hiç Golden Rose ürünü almamıştım(1-2 adet ojeyi saymazsak :D )Sitesine göz atmaya karar verip indirimli ve kocaman bir palet görünce dayanamadım :)
Golden Rose'un online alışveriş sitesi gerçekten takdir edilesi.25 TL üzerine makyaj çantası,30 TL üzerine ücretsiz kargo ve her 10 TL alışverişe Rich Color oje hediyesi varmış.


 Bu paletin 26,75 TL'ye düştüğünü görünce Golden Rose farları denemek için bir fırsat olarak görüp hemen kaptım.Palet düşündüğümden de büyük gelince ise iyice sevindim :)
Yanına ise rengine bayıldığım bir kalem far ekledim.

Hediye ojelerin renklerinden gayet memnunum,herkese hitap eden renkler seçmişler.Ve bu kadar şey yetmez gibi bir de tester yollamışlar :)




Kısacası çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.Toplamda 31 TL ödedim bu alışverişe.Golden Rose ürünü alırsam sanırım bundan sonra online almayı tercih ederim.Sizler de bir göz gezdirmek isterseniz tık tık .

M.A.C'e dadanmamın sebebiyse o meşhur Heroine'di :) Kendimle çoook savaştım almamak için.Ama daha fazla dayanamazdım.Bildiğim kadarıyla sınırlı sayıda üretilmiş.O yüzden almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun derim.Heroine için tık tık .
Harika bir mor :)




Yanındaki de ürünü ekleyince otomatik olarak sepete eklenen göz makyajı temizleyicisi.

Ee bu kadar şeyden sonra artık "alışverişe doydum" modundayken birden gittigidiyor'da gördüğüm bir ruja bayıldım! Evet artık abarttığımın farkındaydım;ama nasıl dayanabilirdim ki?

Bahsettiğim ruj Wet'N Wild Cherry Bomb! Favorim daima koyu ve bordomsu rujlar olduğu için bu ruja bayıldım.

Almamı sağlayan fotoğraf şu oldu:



35 TL'ye görmüştüm ilk olarak;ama 2 gün sonra baktığımda başka bir satıcıda 27 TL'ye görünce aldım.Çok memnun kaldığım bir satıcı oldu.Ayrıca dükkanında Türkiye'de olmayan başka ürünler de var :) Bu dükkana bakmak isterseniz tık tık .

Gelen ürün böyle ve yanında da satıcının şeker bir hediyesi var:



"Tamam,yetti artık" dedim tabi ki yine rujdan sonra.Ama akşam Instagram'da gezerken sevgili @obsesifimsi 'nin MUA 'daki kargo kampanyasından bahsettiğini görünce siteye bakmaya karar verdim.

Yurtdışından hiç kozmetik alışverişi yapmamıştım;ama bu kadar güzel ürünleri bu kadar güzel fiyatlara görünce dayanamayıp risk almaya karar verdim.




Oje,ruj,balm ve paletler aldım.Gördüğünüz gibi oldukça hesaplı tuttu.Palet çeşitliliği ise ayrı bir güzeldi.
Kargo ücreti normalde £ 7.5 iken dün  £ 1 olmuştu.Şu anda siteye giremiyorum;ama bu kampanya hala sürüyorsa bakmanızı öneririm :)

İştee bu alışveriş krizimin meyveleri bunlar :) Bir süre kozmetik ürünleri almamayı düşünüyorum artık.
Sizler online alışverişte nereleri tercih ediyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz siteler var mı?

1 yorum:

  1. Çok kıskandım seni :))) MUA alışverişimi B) Wet'N Wild rujun rengi nedir öyle aman mükemmel :)))

    YanıtlaSil