Cumartesi, Mart 29, 2014

Favori Kırmızı Rujum: The Balm Mia Moore !

Sevelim yada pek cesaret edemeyelim,hepimizin en azından bir adet kırmızı ruju vardır.
Kozmetik ürünlerinin olmazsa olmazıdır :) Muhtemelen en çok takıntıılısı olanı da ..

Ben kırmızı ruju çok fazla kendine yakıştıramayıp biraz da cesaret edemeyenlerdenim aslında.Bordo tonları her zaman tercihim olmuştur.Fakat Gratis indirimlerinden birinde bu güzelliğin rengine dayanamayıp aldım.İyi ki de almışım!

The Balm'ın rujlarının ambalajları da diğer tüm ürünleri gibi çok güzel ve albenili.

(Burada sürdükten sonra çektiğim için ruj bir garip çıkmış )








Sürmeden önce dudaklara peeling yapmanızı ve nemlendirmenizi öneririm.Ancak bunları yapmasanızda kötü bir duruşu olmuyor.



Dudağı kurutmaması en çok sevdiğim yanlarından biri oldu.
Asla ağır,kuru veya yapış yapış bir his vermiyor.Hani bazı rujları sürünce işkence çekip rahatsızlık hissederiz yada bulaşmaması için çaba harcarız ya,bu rujda bunları yaşamıyoruz!

Yemek,tatlı yiyip içecekler içtiğim bir akşamda 4 saat boyunca beni yarı yolda bırakmadı kendisi.Hatta ara ara parmağımla hafif dokunuşlar yaptım;fakat parmağıma hiç renk gelmedi.
Bu kadar üstün bir performans beklemiyordum açıkçası.





Bunlar ilk fotoğrafa göre daha az ışıklı bir ortamda:





Fotoğraflar çok çabalamama rağmen tam rengi veremedi sanırım;ama en az buradaki kadar güzel olduğunu deneyip görün derim ben :)

Kısacası ben bu ruju çok sevdim kızlar.Kırmızı ruj sürmeyi düşündüğüm günlerde hiç tereddüt etmeden tercihim bu rujdan yana artık.Bittiği takdirde de mutlaka kesinlikle alacağım.
Ben Gratis indiriminden 11 TL gibi bir fiyata almıştım.Daha sonra zam geldi ve normal fiyatı 22-23 TL civarı oldu.Fakat indirim dönemlerinde benim aldığım fiyata yakın bir fiyata Gratis'lerden alabilirsiniz.

Bu ruju deneyenler var mı?Sizin yorumlarınız neler? :)

5 yorum:

  1. Bende de bu rujdan var. Bazen nemlendirici üstüne az sürüyorum, yarı saydam oluyor ama iyi ayarayamazsam kırmızı kurşın kalem dudağıma bulaşmış gibi duruyor. Mat olacak şekilde sürdüğümdeyse insanlar ağzıma bakmaktan beni dinleyemiyor. Rengini seviyorum, ürünün kendisi de kaliteli ama kullanımı zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm güçlü kırmızı rujlar için geçerli sanırım bu :) Ben de günlük kullanımda dediğin nedenden pek tercih edemiyorum;ama özel etkinliklerde çok cazip bir seçenek diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Ben aynı bu ruj renginin Christian Dior markalısını kullanıyordum. Ama senin dudağında ki gibi güzel durmamıştı. Dudaktan dudağa farkta olabiliyor sanırım. Senin tercihini deneyeceğim bir daha ki sefere ama :) Teşşekür ederim bilgi için.

    YanıtlaSil