Çarşamba, Şubat 04, 2015

The Balm Girls Ruj - Amanda Kissmylips

The Balm ile yeni tanıştığım dönemlerde rujlarına karşı inanılmaz bir takıntım vardı. Ülkemizde olan 5 rengi 2 indirim döneminde topladım. Rengini çok beğenerek almama rağmen en az kullandığım ise Amanda Kissmylips oldu. Bu hatayı ve kışın bitmesine 1,5 ay gibi bir süre kaldığını fark edince birkaç gündür kendisiyle ilgilenmeye başladım :)


The Balm rujların sadece paketi değil, kendi ambalajları da oldukça şık.


Amanda Kissmylips, serinin en koyu ruju.
Maalesef nedenini anlamadığım bir şekilde pütürlenme yapmış.Ürünün 24 aylık ömrü var ve ben alalı 12 ay dahi olmadı.
Kokusu, yapısı vb. her şeyi normal olduğu için çok endişelenmesem de böyle bir görüntüye sahip olması hoşuma gitmedi.


Genellikle "bordo alt tonlu kahve" olarak tanımlanan bir renge sahip. Sürüldüğünde, yapısından dolayı daha yumuşak ve sıcak bir renk veriyor.


Oldukça yumuşak bir dokusu var.  Akıcı bir şekilde sürmek mümkün. Fakat tam bir kapatıcılık sağlaması için altına bir dudak kalemi uygulamak yada kat kat sürmek gerekiyor.

 

Dudakta hafif mentollü bir his bırakıyor. Bu his bende 15-20 dakika boyunca sürdü. Yoğun olmadığı için rahatsızlık vermedi.


Mentol sayesinde rujun dudakta daha dolgun bir görüntü oluşturduğunu düşünüyorum. Aynı serideki Mia Moore de bende böyle bir düşünce oluşturmuştu.
                                                         

Kalıcılığı önemsememe rağmen mat rujlardan hoşlanmadığım için The Balm rujlar hoşuma gidiyor. Gördüğünüz gibi nemli duruyorlar ve dudağı kurutmuyorlar. Buna rağmen öyle hemencecik uçup gitmeleri söz konusu değil.


Dudak kalemi uygulanmadan sürüldüğünde, kendi kapatıcılığı çok fazla olmadığı için 3 saate kadar dayanabiliyor. Yemek yerken ve bir şey içerken her yere bulaşma yapmaması da bir diğer artısı.


Böyle nemli yapıdaki rujlarda 1,5 saat üzeri kalıcılık bile sınıfı geçiyor benim gözümde. Rujumun 5 saat kalması için dudaklarımın kurulaşıp işkence çekmesinden pek haz etmiyorum.
Bu nedenle bu rujdan kalıcılık koonusunda da memnun kaldım diyebilirim.


Benim dudağımda neredeyse tüm rujlar olduğundan açık duruyor. Kimisinde bu ruj daha da açık dururken kimisinde de gerçekten bordoya dönük güçlü bir kahverengi etkisi vermiş. Bu nedenle mağazada, indirim dönemlerinden önce deneyip karar vermenizi öneririm. İndirim dönemlerinde testerlar tükenebiliyor.

The Balm rujlarının son fiyatını bilmiyorum. Ben aldığımda 22 TL civarındaydı. Şimdi taş çatlasın 25 TL olmuştur diye düşünüyorum. Yani indirim dönemlerinde 12-13 TL'ye almak mümkün.

The Balm rujları nasıl buluyorsunuz? Favori rengini hangisi?

Sevgiler :*

2 yorum:

  1. Bu ruj benim gözümden kaçmış ama rengine bayıldım. The Balm'ın mentollü yapısından belki de en sevdiğim ürünlerindendir rujları ama skalası çok dar ne yazık ki favorilerim Mai Billsbepaid ve İma Goodkisser anlayacağın doğal tonlardan vazgeçemiyorum :) Bence de bu rujla ilgilenmeye devam et nefis durmuş çünkü dudaklarında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^^ Mentollü yapısını ben de çok seviyorum. Bu sayede The Balm rujları daha bir güzel duruyor. Sadece 5 renk olması gerçekten de çok üzücü. Umarım ileride diğer serilerin rujlarını da getirirler. Mai ve Ima da çok güzel rujlar ama maalesef bana hiç yakışmıyorlar :)

      Sil